Persbericht donderdag 2 februari 2017

Verkeersongeval met lichamelijk letsel



Donderdagmorgen 2 februari 2017 omstreeks 10.10 uur kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een verkeersongeval in de Peperstraat te Eeklo. Een 51-jarige man uit Sint-Laureins kwam met zijn bromfiets in aanrijding met een voertuig BMW die van een oprit kwam gereden,bestuurd door een 38-jarige man uit Kaprijke.

De bromfietser werd licht gewond en had pijn aan de nek en werd overgebracht naar AZ Alma. De bestuurder van de BMW legde een negatieve ademtest af.

Verkeersongeval met lichamelijk letsel



Donderdagmorgen 2 februari 2017 omstreeks 10.20 uur kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een verkeersongeval in Sint-Laureins op het kruispunt Lege Moerstraat met Eerstestraat. Op het kruispunt kwam het tot een aanrijding tussen een 68-jarige fietser uit Ede (Nederland) en een personenwagen BMW bestuurd door een 31-jarige man uit Sint-Laureins.

De fietser werd door de aanrijding gewond aan het hoofd. Een ziekenwagen en de MUG kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd overgebracht voor verzorging naar AZ Alma te Eeklo. Er was geen levengevaar. De bestuurder van de BMW legde een negatieve ademtest af.