Persbericht vrijdag 9 december 2016

Brand

Donderdag 8 december 2016 werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een brandalarm in de Kaaistraat. In een appartementsblok had een alerte buurvrouw het alarm gehoord en een vreemde geur waargenomen, waarop ze de politie inlichtte. De politie en de brandweer gingen ter plaatse en de deur moest worden opengebroken.

In de woning was er veel rookontwikkeling ontstaan door een kookpan die op het vuur was blijven staan. Er waren geen vlammen en bijgevolg nog geen schade.

De brandweer verluchtte het appartement. Er vielen geen slachtoffers.



Inbraak

Donderdag 8 december 2016 werd een inbraak gemeld in de Oostveldstraat in Eeklo. De bewoner kwam thuis en stelde vast dat zijn achterdeur was opengebroken Verschillende kasten werden doorzocht. Men stelde vast dat er een laptop en juwelen werden gestolen.



Inbraak

Donderdag 8 december 2016 omstreeks 18.45 werd de Politiezone Meetjesland Centrum ook in kennis gesteld van een inbraak in Balgerhoeke. De achterdeur was geforceerd en de woning was doorzocht. Er werd een som geld en juwelen gestolen.



Verkeersongeval

Vrijdag 9 december omstreeks 07.15 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum ingelicht van een verkeersongeval in de Vrombautstraat.

Ter hoogte van het kruispunt met de Vaartstraat verloor een 45-jarige man uit Sint-Laureins de controle over zijn stuur, waardoor hij met de linkerkant van de wagen in een gracht langs de Vaartstraat terechtkomt. De man legde een negatieve ademtest af en geraakte hierbij niet gewond.