Persbericht donderdag 10 november 2016

Verkeersongeval lichamelijk letsel

Woensdag 9 november 2016 meldde een 42-jarige vrouw een verkeersongeval dat had plaatsgevonden in de Kloosterakker in Eeklo. Daar had de fietsster een oudere man, ook per fiets, voorbijgestoken langs links en plots week de man uit. Daardoor diende de vrouw hard te remmen, waardoor ze over haar stuur ten val kwam. De man stopte niet en het slachtoffer heeft geen gegevens van de man. Was u getuige van die ongeval, aarzel dan niet u te melden bij onze diensten op 09/376.46.46.

Verkeersongeval

Woensdag 9 november 2016 omstreeks 23.15 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Gentweg in Kaprijke. Daar was een 26-jarige Kaprijkenaar beginnen slippen met zijn voertuig, waardoor de wagen uiteindelijk op de kop belandde. Er was geen ander voertuig bij dit ongeval betrokken. De rijweg was deels versperd door het ongeluk er lagen wat scherven op de weg. De man was niet gewond. Het voertuig diende getakeld te worden.

Diefstal uit voertuig

Donderdag 10 november meldde een 32-jarige vrouw uit Sint-Laureins een diefstal uit haar voertuig. Het slachtoffer liet haar wagen slotvast achter in de Sint-Margrietestraat in Sint-Laureins, maar toch slaagde een onbekende dader er in de wagen te doorzoeken. Haar gps en 2 brillen op sterkte werden gestolen.