Persbericht vrijdag 23 september 2016

Verkeersongeval

Een 57-jarige man uit Eeklo meldde donderdag 23 september een verkeersongeval in de August Van Ackerstraat. Donderdagochtend wou hij zich achteruit parkeren in een vrije parkeerplaats en tijdens dat manoeuvre reed een bromfiets hem aan. De bromfiets werd bestuurd door een 64-jarige man uit Eeklo. De bestuurder van de wagen hielp de man en zijn bromfiets recht, zijn wagen geraakte licht beschadigd achteraan. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Verkeersongeval

Vrijdagmorgen 23 september gebeurde een verkeersongeval in de Vrombautstraat omstreeks 08.30 uur. Het ging om een kop-staartaanrijding tussen twee personenwagens. De bestuurders, een 25-jarige vrouw uit Kaprijke en een 64-jarige man uit Evergem, vulden het Europees Aanrijdingsformulier in en kwamen tot een onderlinge regeling.

Diefstal

Het Provinciaal Technisch Instituut (PTI) in Eeklo meldde deze middag dat er een aantal drankautomaten op de school werden geforceerd.

Uit de automaten werd een onbekende hoeveelheid euromuntstukken gestolen. Voorlopig is/zijn er nog geen dader(s) gekend. Verder onderzoek moet meer uitwijzen.