Persbericht vrijdag 17 juni 2016



Diefstal uit een voertuig

Vrijdag 17 juni 2016 liep er opnieuw een melding binnen van een diefstal uit een voertuig. In de nacht van woensdag op donderdag betraden onbekende daders de bestelwagen van een man uit de Roze en namen werfmateriaal mee. Diezelfde nacht werd in diezelfde straat nog een diefstal uit een bestelwagen gepleegd.



Verkeersongeval met stoffelijke schade

Vrijdag 17 juni 2016 gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade in Eeklo omstreeks 08.45 uur. Een 37-jarige vrouw uit Eeklo reed in de Olmenstraat en wenste rechtsaf te slaan in de Hazelaarstraat. Bij die manoeuvre merkte ze de wagen van een 39-jarige man uit Damme niet op. De voorzijde van haar wagen is volledig ingedeukt. De wagen van de man vertoonde schade aan de linkerzijde.



Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Omstreeks 12.45 uur gebeurde op Blommekens in Eeklo een verkeersongeval met lichamelijk letsel. Daar kwam het tot een aanrijding tussen de bromfiets van een 18-jarige man uit Kaprijke en de personenwagen van een 36-jarige man uit Eeklo. De bromfietser werd afgevoerd naar het AZ Alma ter verzorging, de autobestuurder geraakte niet gewond.



Diefstal uit voertuig

Een 40-jarige vrouw uit Eeklo maakte vrijdag 17 juni 2016 melding van diefstal uit haar voertuig. Ze parkeerde haar wagen donderdagavond in de Euerardstraat en merkte deze morgen op dat haar deuren openstonden. Ze dacht weliswaar dat ze verstrooid de deuren had laten openstaan, maar later bleek dat de sloten van haar deuren geforceerd waren.