Verloop EK-wedstrijden op groot scherm

Maandagavond konden we onze Rode Duivels voor het eerst aan het werk zien op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Het eerste duel vochten ze uit in Lyon tegen de Italiaanse Azurri.

Ruim 350 Kaprijkenaren zakten af naar het plein en supporterden mee voor ons nationaal elftal. Er deden zich geen moeilijkheden voor.

Ondanks de grauwe weersvoorspellingen kwamen toch ruim 550 enthousiastelingen 'tous ensemble' supporteren op het Herbakkersplein in Eeklo. Ondanks het verlies van de Rode Duivels waren er weinig tot geen moeilijkheden. Bijna alle aanwezigen hielden zich aan de maatregelen (http://ow.ly/SMLl301jtWW) die voorop werden gesteld, dit in het kader van de veiligheid. Enkele aanwezigen probeerden toch een rugzak mee te nemen op het plein, maar de alerte sfeerbeheerders en politiemensen merkten dat al snel op en traden onmiddellijk op.

Aanstaande zaterdag 18 juni wordt de tweede wedstrijd op groot scherm uitgezonden op het plein in Kaprijke en op het Herbakkersplein in Eeklo. Wij hopen alvast op een grote opkomst en veel sfeer. En winst van onze Rode Duivels natuurlijk!