Online aangifte doen? Het kan!

Wist je dat je voor sommige aangiftes niet meer verplicht bent langs het politiekantoor te komen om je klacht te laten akteren? Voor een beperkt aantal niet-dringende gevallen kan je aangifte doen via het digitaal loket police-on-web. Wij bekijken dan je klachtformulier en maken op basis daarvan de nodige documenten op. Hebben we toch meer informatie nodig? Dan nemen wij met jou contact op. 

In dringende gevallen bel je 112.

Police on web

Wat zijn niet dringende gevallen die in aanmerking komen? Fiets- en bromfietsdiefstallen, winkeldiefstallen, diefstallen zonder geweld of braak, allerhande beschadigingen (vandalisme, grafitti,...) en verlies van voorwerpen of documenten (met uitzondering van boorddocumenten).

Uiteraard is de keuze aan jou! Geef je er toch de voorkeur aan om de feiten met een politieman of -vrouw te bespreken, dan kan je altijd een afspraak maken via afspraken.pzvima.be. Ook voor bovenstaande feiten.

Voor alle andere niet-dringende feiten vragen we je om steeds een afspraak te maken met ons onthaal. Bijvoorbeeld, wanneer je slachtoffer bent van oplichting, fraude, etc.

Klik hier om naar police-on-web te gaan.

Labels