Persbericht: diefstallen uit vrachtvoertuigen

Wo 06.12.2017 - 12:10

De voorbije dagen werden er in verschillende gemeentes van de politiezone diefstallen uit (vracht)voertuigen vastgesteld waarbij werkmateriaal werd buit gemaakt. Deze feiten vonden plaats op de Assesteenweg in Ternat (2x), de Esdoornstraat te Ternat en de Potaardestraat in Affligem.

Lees meer →

Persbericht: Rechtzetting artikel De Standaard: GEEN deelname inwoners Liedekerke aan rellen te Brussel

Ma 27.11.2017 - 15:38

Vandaag verscheen in de krant De Standaard een artikel getiteld 'Het einde van de rellen is nog niet in zicht' (zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20171126_03209166). Hierin werd gemeld dat er zich onder de geïdentificeerde deelnemers aan de rellen te Brussel personen zouden bevinden die afkomstig zijn van Liedekerke.

Na contact te hebben genomen met de woordvoerder van het parket Brussel en de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene blijkt deze informatie echter foutief: er bevinden zich vandaag onder de geïdentificeerde deelnemers aan de rellen te Brussel geen personen afkomstig van Liedekerke of andere gemeenten uit de politiezone TARL. Er werd daarop vanuit onze politiezone telefonisch contact genomen met de auteurs van het artikel die hebben bevestigd deze foutieve informatie uit hun artikel te verwijderen.