Vacatures in Politiezone Druivenstreek !

Politiezone Druivenstreek is een jong gepassioneerd korps en staat in voor de basispolitiezorg binnen de gemeenten Hoeilaart en Overijse. Onze kernwaarden zijn: bescherming, kwaliteit, betrokkenheid, met als doel te zorgen voor wie ons nodig heeft.

Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

Politievrouw

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals administratief medewerkers, informatici, technici en andere specialisten.

Check onze openstaande vacatures of neem eens een kijkje op de website www.jobpol.be. Hier kan u o.a. informatie vinden over de selecties (voorwaarden, proeftesten,...)

Jobs in burger

  • ICT consulent

    Als consulent ICT maak je deel uit van de dienst PLIF  (Personeel, logistiek , IT en financiën) en werk je nauw samen met je collega consulent IT'er.

    U komt terecht in een moderne, volledig gevirtualiseerde en hyperbeveiligde omgeving. De Politiezone Druivenstreek werkt met een hedendaagse infrastructuur. Als ICT-Consulent helpt u mee om de dagelijkse werking van het korps te verzekeren.

    kijk voor meer info op www.jobpol.be

  • ICT assistent

    Als assistent ICT maak je deel uit van het ICT team binnen de PZ Druivenstreek. Dit team ondersteunt de collega's m.b.t. ICT aangelegenheden en biedt binnen een passende termijn een antwoord op elke ICT vraag. Het team draagt bovendien zorg voor de beveiliging van ICT data en dit zowel binnen de politie als naar de buitenwereld. 

    Kijk voor meer info op www.jobpol.be

  • Medewerker onthaal / Gerechtelijk secretariaat

    Binnen de organisatie sta je, onder leiding van de APO coördinator, in voor het loket-onthaal en verzeker je een professioneel en kwaliteitsvol onthaal van burgers en bezoekers zowel fysiek als telefonisch. Je staat in voor de bezoekersregistratie en voor de uitvoering van administratie verbonden aan het gerechtelijk secretariaat.

    kijk voor meer info op www.jobpol.be

 

Jobs in uniform 

Interesse in een job als politie-inspecteur? Dan moet je eerst slagen voor verschillende selectietesten bij de federale politie. Daarna volg je een opleiding aan een van de Belgische politiescholen. Meer informatie vind je op de website www.jobpol.be.

Vind je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag? Je kan ook altijd een afspraak maken met een van onze contactpunten rekrutering. Zij helpen je graag verder!