Persbericht - zondag 7 april 2024

Dit is het persbericht van zondag 7 april 2024.

Persbericht

Verkeer

Een 49-jarige bestuurster van een bromfiets moest vrijdagnacht omstreeks 2 uur haar rijbewijs na een positieve alcoholtest voor 14 dagen inleveren. De vrouw was onder invloed van alcohol met in de Brusselsestraat met haar bromfiets tegen enkele fietsen die in een fietsenstalling stonden gereden. De vrouw ging met een klap tegen de grond en gleed een eindje verder. Enkele getuigen belden de hulpdiensten. De vrouw werd met enkele lichte verwondingen met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. 

Twee fietsers, een man van 53 jaar oud en een van 83 jaar,  raakten zaterdag omstreeks 13.30 uur lichtgewond toen ze op het fietspad ter hoogte van het stadskantoor met mekaar in aanrijding kwamen en tegen de grond ging. Dat gebeurde toen ze mekaar kruisten. Eén van hen, de vijftiger, had last van een pijnlijke knie. De tachtiger hield aan de val een hoofdwonde over en werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Beiden legden een negatieve alcoholtest af. 


Inbraken

Onbekenden hebben ingebroken in twee woningen in de Partisanenstraat in Kessel-Lo. In beide huizen werd braak gepleegd aan de achterzijde kant Jan Vranckxpad. In één geval werd een raam geforceerd, bij het tweede huis een deur. De woningen werden doorzocht. De daders gingen er vandoor met een racefiets die in één van de huizen stond. Het is niet bekend of er verder nog buit werd gemaakt. De inbraken werden vrijdag omstreeks middernacht vastgesteld. 

 

Labels