37 PV's drugs opgesteld

Ma 24.04.2017 - 11:10
Cannabis in zakje 2

Het voorbije weekend werd weer intensief gecontroleerd in het raam van de verkeersveiligheid en het voorkomen van de uitgaansoverlast. Vrijdagnacht betrapte de verkeerspolitie 6 bestuurders die te veel hadden gedronken. Zaterdagnacht werden tijdens een controle van een fuif 37 pv's drugs opgesteld.

Lees meer →

Fiets goed op slot?

Do 20.04.2017 - 16:31
Fietsopslotbis

Van 22 tot en met 28 april organiseert NMBS in verschillende stations van het land een sensibiliseringsactie rond fietsdiefstal.

Lees meer →

Verdachte drugdealer op heterdaad betrapt

Di 18.04.2017 - 12:50
Cannabis in zakje

Op woensdagnamiddag 12 april even voor 18 uur werd een verdachte drugsdealer op heterdaad betrapt door een ploeg van de Leuvense politie in burger. De ploeg herkende de verdachte tijdens een patrouille omdat deze al eerder betrapt werd op het dealen van drugs en besloot de man in het oog te houden. Ze zagen hoe de verdachte, een 28-jarige uit Sierra Leone, in de Bogaardenstraat in Leuven in gesprek ging met een andere man en een pakje uit zijn broekzak haalde. Deze man hield een briefje van 20 euro vast. Wanneer de politie tussenbeide kwam, wilde de verdachte het pakje nog verstoppen in zijn broek. Tijdens een fouille werden 21 voorverpakte hoeveelheden cannabis en 120 euro cash geld gevonden. Deze werden in beslag genomen. De verdachte werd aangehouden en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Deze besliste de verdachte aan te houden. Hij verscheen vandaag voor de raadkamer in Leuven. Zijn aanhouding werd gehandhaafd.

[Bron: Parket Leuven]