Wij werven aan: een maatschappelijk assistent!

PZ kanton Borgloon zoekt versterking voor de dienst slachtofferbejegening. Ben jij een maatschappelijk werker en op zoek naar een deugddoende en betekenisvolle job in de interessante wereld van politie? Aarzel dan niet om te solliciteren en neem met ons contact op voor meer inlichtingen!

psycholoog

Binnen de dienst slachtofferbejegening van PZ kanton Borgloon ben jij de gespecialiseerde medewerker, die slachtoffers en nabestaanden bij ingrijpende gebeurtenissen ondersteunt. Je staat in voor de eerste opvang en biedt een luisterend oor. Je informeert hen over politionele procedures en de werking van justitie. Je verwijst hen door als een meer gespecialiseerde ondersteuning vereist is.

Daarnaast voer je onderzoeken uit in geval van verontrustende opvoedings- en leefsituaties van kinderen en jongeren en volg je de dossiers intrafamiliaal geweld op. Hiervoor onderhoud je goede contacten met allerlei hulpverlenende instanties en bouw je een actieve samenwerking met hen op.

Je neemt deel aan overlegstructuren in het domein van de slachtofferzorg en staat in voor de sensibilisering van het politiekorps in het domein van slachtofferbejegening.

Meer informatie over de functiebeschrijving is terug te vinden op Jobpol: Maatschappelijk assistent voor politionele slachtofferbejegening | Jobpol

Labels