Voor welke klachten of aangiftes kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen alleen gemaakt worden wanneer het gaat om aangiftes en meldingen waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen. Ben je slachtoffer van een misdrijf? Aarzel dan niet om aangifte te doen bij de politie. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden. Wie een klacht wil indienen of een aangifte wil doen op het hoofdcommissariaat van de politie Balen-Dessel-Mol, kan zelf online een afspraak maken. Via deze link kom je in de agenda terecht. 



Bij dringende politiehulp waarbij snel een politieploeg ter plaatse moet komen, bel je nog steeds het gratis nummer 101!

Voor aangifte van een strafbaar feit doe je best aangifte bij de politiezone waar de feiten zich voordeden. Is dit niet mogelijk dan kan je aangifte doen bij de politiezone van je woonplaats. Ook zonder afspraak kan je nog terecht, maar dan moet je rekening houden met mogelijke wachttijden.

Dringende politie hulp, bel 101

Het afsprakensysteem dient uiteraard niet om dringende politiehulp te vragen! Daarvoor kan je te allen tijde terecht op het noodnummer 101! Wie zich buiten de kantooruren aanmeldt aan ons hoofdcommissariaat van de kantoren kan via de muurtelefoon een medewerker van de noodcentrale 101 spreken.

 

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Balen-Dessel-Mol via het contactformulier of telefonisch via 014 33 37 00.