Openingsuren politie-onthaal in het gemeentehuis breiden uit

Sinds 1 januari 2024 werken de politiezones Aalter en Maldegem samen in één politiezone Aalter/Maldegem. Lokaal Bestuur Maldegem vindt het belangrijk dat de inwoners in Maldegem terecht kunnen voor een aangifte of melding bij de politie. Daarom kan je vanaf maandag 15 januari niet enkel in de voormiddag, maar ook in de namiddag een afspraak maken bij een wijkinspecteur. 

Contactpunt gemeentehuis Maldegem

Een afspraak maken kan van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op donderdag is het onthaal open tot 18.30 uur. Een afspraak maken in de politiepost in de Industrielaan is niet meer mogelijk.

Politie-onthaal op afspraak

Als je een aangifte of melding wil doen in ons contactpunt in het gemeentehuis, moet je hiervoor op voorhand een afspraak maken via deze link, via tel. 09 325 23 00 of via PZ.AalterMaldegem@police.belgium.eu.

Politiezorg op maat

Om snel hulp en bijstand te kunnen bieden, zijn er voortdurend patrouilles op de baan.  We willen benadrukken dat de fusie van de politiezones geen invloed heeft op de aanrijtijden, de tijd die hulpverleners nodig hebben om op de plaats van een melding te komen.

Daarnaast blijft de politiezone Aalter/Maldegem steeds inzetten op de wijkwerking. Het grondgebied van de nieuwe zone werd ingedeeld in 7 geografische gebieden en 19 wijken. Per wijk staat één wijkinspecteur klaar voor de bewoners. Via de website van de politie, www.politie.be/5914/contact/je-wijk, vind je de wijken en hun wijkinspecteurs.

Vragen of inlichtingen

Voor vragen en/of inlichtingen kan je de medewerkers van de politie steeds bereiken via tel. 09 325 23 00 of via PZ.AalterMaldegem@police.belgium.eu. Voor dringende politiehulp, bel je het noodnummer 101.

Labels