Persbericht 11.02.2018

As - verkeersongeval
Op de Bilzerweg is zaterdag omstreeks 17u een auto tegen een boom gebotst. Twee inzittenden raakten gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Marinus. V.S. (52) en Madeleine B. (53) uit Opglabbeek hielden er lichte verwondingen aan over.

Genk - diefstal
In de Middelgrachtstraat werd een mazoutton leeggemaakt. De eigenaar meldde de diefstal zaterdag aan de politie.

Genk - inbraak
In een woning in opbouw in de Swennenblook is vrijdag de diefstal van zes elektriciteitskabels en een koperen leiding vastgesteld.

Genk - verkeersongeval
Op de rotonde Gildelaan/Dominikanenlaan is zaterdagavond rond 19u45 een fietser aangereden door een auto. Rachid H. (39) uit Genk liep daarbij lichte verwondingen op.
Zaterdag omstreeks 15u is een auto tegen de rotonde Oostering/Zuiderring gebotst. David W. (31) uit Tienen raakte lichtgewond.

Kinrooi - diefstal
Aan een woning in de Grootbroekstraat werd zaterdagavond een aanhangwagen gestolen. Eén van de buren merkte via camerabeelden een verdacht voertuig met Nederlands kenteken op, dat wegreed met de aanhangwagen. Politie CARMA voert verder onderzoek.
Zaterdagvoormiddag werd een Volkswagen Golf gestolen aan een appartementgebouw in de Weg naar Opoeteren. De wagen werd 's avonds teruggevonden in de Tongerlostraat in Bree.

Kinrooi - inbraak
Zaterdagavond stelden bewoners van de Schoolstraat een inbraak vast. Er verdwenen enkele juwelen.

Opglabbeek - inbraak
In een woning in de Stegerweg is zaterdag- op zondagnacht in gebroken. Onbekenden namen er een spaarpot en juwelen mee.