Veel interesse in job van politie-inspecteur

Op dinsdag 17 januari organiseert de politie Limburg Regio Hoofdstad, in samenwerking met Hogeschool PXL, een infosessie voor iedereen die interesse heeft in een job bij de politie. Door de massale interesse raakte deze infosessie snel volzet. De politiezone organiseert een tweede infosessie op donderdag 26 januari.

Tijdens de infosessie leggen politiemensen uit welke testen je moet doorstaan om aan de politieopleiding te mogen beginnen en hoe je je hier best op voorbereidt. Daarnaast wordt er een woordje uitleg gegeven over de opleiding zelf en de mogelijkheden om door te groeien binnen de politie.

"Blijkbaar was er enorm veel vraag naar zo'n infosessie," zegt korpschef Philip Pirard. "Op een mum van tijd hadden we al 150 inschrijvingen en was de infosessie volzet. Daarom hebben we een tweede infosessie georganiseerd op donderdag 26 januari."

Praktische informatie

De infosessie vindt plaats in Hogeschool PXL (Elfde Liniestraat 26, gebouw B in Hasselt) op donderdag 26 januari om 19.00 uur. Deelnemen is volledig gratis maar om praktische redenen wordt er wel gevraagd dat deelnemers zich inschrijven via www.pxl.be/event/politielrh of op het nummer 011 26 73 28.