15 voertuigen beschadigd in Hasseltse parking

Diefstal auto inbraak

In een ondergrondse parking in de Capucienenstraat in Hasselt werd er ingebroken in 9 voertuigen. Vier andere voertuigen werden beschadigd.

Vandaag omstreeks 07.20 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een melding binnen dat er in verschillende voertuigen werd ingebroken in een ondergrondse parking in de Capucienenstraat in Hasselt. Ter plaatse aangekomen kan de ploeg vaststellen dat er werd ingebroken in 9 voertuigen. De verdachten hebben zich toegang verschaft door één of meerdere ruiten van de voertuigen te verbrijzelen. De voertuigen werden allemaal doorzocht en zowel de binnen- en buitenkant werden beschadigd. Uit verder onderzoek zal blijken of er iets werd gestolen.

In de nacht van zondag op maandag werden er ook 6 voertuigen beschadigd in de ondergrondse parking in de Capucienenstraat in Hasselt. Bij twee voertuigen werden er ruiten verbrijzeld. De voertuigen werden doorzocht en de verdachten maakten elektronisch materiaal buit. Bij vier andere voertuigen werd er enkel geprobeerd om een ruit te verbrijzelen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad voert het verder onderzoek.