Op 19 juni verhuizen we!

Nieuwbouw 3

Noteer 19 juni alvast in je agenda. Op die dag verhuizen wij naar onze nieuwe kantoren in de Zwarte-Brugstraat in Hasselt. Zoals bij elke verhuis verloopt dit helaas niet zonder slag of stoot. Ook jij als inwoner zal hier wat hinder van ondervinden. Hou alvast rekening met onderstaande zaken.

Op 19 juni wordt ons computersysteem verhuisd. Daardoor kan je ons zowel telefonisch als per e-mail de hele dag niet bereiken. Ook klachten of aangiftes kunnen tijdens de verhuis in geen enkel politiekantoor van onze zone opgenomen worden. Uiteraard blijven onze interventieploegen wel dag en nacht paraat om dringende politiehulp te bieden.

Wat moet je doen wanneer je politiehulp nodig hebt op 19 of 20 juni?

Ik heb dringende politehulp ter plaatse nodig
Contacteer ons via het noodnummer 101. Er wordt een politieploeg ter plaatse gestuurd.

Ik heb een vraag voor een bepaalde dienst van de politiezone
Op 19 juni kan je ons telefonisch niet bereiken. Wij raden je aan om je vraag op e-mail te zetten naar de betrokken dienst. Een overzicht van onze e-mailadressen vind je op onze website.

Ik wil een klacht indienen of een aangifte doen
Op 19 en 20 juni kan je geen aangifte doen in onze kantoren. Ook de wijkkantoren in Diepenbeek, Halen, Herk-de-Stad, Lummen en Zonhoven zijn dan gesloten.

  • Voor dringende klachten kan je op 19 en 20 juni tussen 09.00 uur en 18.00 uur terecht in het wijkkantoor in Alken (Lambrechtsplein 12, 3570 Alken).
  • Voor niet-dringende klachten kan je een afspraak maken via onze website of via onze gratis app voor één van de komende dagen.