Persoverzicht van woensdag 16 mei 2018

Persoverzicht

Feiten van 15-05-2018 om 6 uur tot 16-05-2018 om 6 uur

Mechelen, Battenbroek: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de oprit van een woning. Het niet-slotvaste voertuig wordt betreden. Nadeel: portefeuille (een geldsom).

Mechelen, Battenbroek: Inbraak in een woning. De deur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: de personenwagen die geparkeerd staat op de oprit van de woning.

Mechelen, IJzerenleen: Tijdens het winkelen wordt van een 76-jarige vrouw de portefeuille uit haar handtas gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Willebroek, Tenderlaan: Tijdens een wandeling wordt van een 66-jarige vrouw de portefeuille uit haar handtas gestolen. Nadeel: portefeuille (identiteitsdocumenten)

Mechelen, Gerechtstraat: Diefstal uit een handelszaak. Een onbekende man komt de zaak binnen en informeert zich bij de zaakvoerster. Van deze gelegenheid maakt hij gebruik de gsm die op de onthaalbalie ligt te stelen.


Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Molenbergstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser waarbij een 14-jarige fietser lichtgewond raakt.

Mechelen, Nekkerspoelstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een voetganger waarbij een 48-jarige voetganger lichtgewond raakt.