Vacature - Adviseur Operationele Ondersteuning

“Maak aub een passend beeld bij onze openstaande vacature ‘Adviseur Operationele Ondersteuning’”, vroegen we vriendelijk aan ChatGPT. Waarna we dit best opmerkelijke resultaat kregen.

Artificiële intelligentie interpretatie van de job van Adviseur Operationele Ondersteuning



Toen we onze ‘artificieel intelligente (AI) vriend’ op enige overdrijvingszin wezen, kregen we als reactie. “Ik begrijp dat de afbeelding die ik heb gemaakt misschien een beetje aangedikt is, maar ze trekt tenminste de aandacht”

Wel als het zo zit … nu we jullie belangstelling blijkbaar toch massaal hebben:

De functie van Adviseur Operationele Ondersteuning bij PZ Zennevallei is een rol waarbij je gespecialiseerde ondersteuning biedt op het gebied van genegotieerd beheer van de publieke ruimte, handhaving van de openbare orde, noodplanning en geweldsbeheersing.



Tot je takenpakket behoren oa:

  • Adviezen geven over de bestuurlijke aanpak van dossiers waarbij de openbare orde wordt verstoord (o.a. overlast horecazaken, loslopende honden en plaatsverboden);
  • Fungeren als operator bij noodsituaties;
  • Procesverantwoordelijke voor het evenementenbeheer in de politiezone;
  • Operatieorders voor ordediensten (evenementen, betogingen…) inhoudelijk voorbereiden;
  • Deelnemen aan werkgroepen, infosessies, opleidingen en netwerkvergaderingen gerelateerd aan bestuurlijke politie;

Deze functie vereist een Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type). De plaats van tewerkstelling is onze post aan de Pepingensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw De uiterste inschrijvingsdatum is 29.02.24.



Meer informatie: http://tinyurl.com/AdviseurOO

Labels