Gezocht: Assistent Onthaal / Calltaking (x4)

'Hier Zenne'k thuis, jij binnenkort ook?' : onze politiezone is op zoek naar vier medewerkers 'Assistent Onthaal/Calltaking'. Interesse?

Laptop met koptelefoon
  • De eerste lijn: jij bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen die onze gebouwen binnenstapt of het algemeen nummer belt. Met jouw professionaliteit zorg je ervoor dat mensen zich meteen welkom en gerust voelen.
  • De verbindingskunstenaar: je bent als een dirigent die alle vragen en meldingen doorverwijst. Of het nu gaat om een verloren portefeuille, een aangifte of een verdachte situatie: jij helpt de mensen verder.
  • Samen sterk: je werkt nauw samen met collega’s. Jullie vormen een hecht team.
  • Geen dag hetzelfde: elk uur brengt nieuwe uitdagingen. Stressbestendig zijn is een must.
  • Veiligheid in jouw handen: door jouw inzet draag je direct bij aan de veiligheid en leefbaarheid van onze gemeenschap. Een verantwoordelijkheid om trots op te zijn.

Over ons: wij zijn de Politiezone Zennevallei, actief in Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Samen met burgers, overheden en partners bouwen we aan een veilige omgeving. Onze moderne aanpak maakt ons sterk in een snel veranderende wereld.

Solliciteer nu! Klik op https://www.jobpol.be/.../politiezone-zennevallei... (ook voor meer info) en stap mee in ons avontuur. Aanmelden kan nog tot 29/02/2024.

Labels