Persoverzicht 11 februari 2019

Inbraak

In de IJzerstraat in Beveren werd zondagmiddag een inbraak in een woning vastgesteld. Onbekenden hadden met een steen het glas van een deur ingegooid. De hele woning werd doorzocht. Het is nog niet geweten wat er juist werd gestolen.

Diefstal uit voertuig

Dieven hebben zaterdagmiddag ingebroken in een bestelwagen in de Hoge Rode Moer in Sint-Gillis-Waas. Ze gingen aan de haal met een laptop en toebehoren.

Diefstal uit voertuig

In Drieschouwen in Stekene werd er in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een bestelwagen. Er werd een jas en kleingeld gestolen.

Diefstal

Zondagmiddag werd er een diefstal vastgesteld in een tuinhuis in de Voorhout in Stekene. Dieven gingen aan de haal met een kettingzaag.

Poging inbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden geprobeerd in te breken in het sportcomplex aan de Houtvoortstraat in Sint-Gillis-Waas. Ze zijn niet binnengeraakt.

Poging diefstal van een voertuig

Onbekenden hebben geprobeerd om een wagen te stelen. De wagen stond geparkeerd op de carpoolparking aan de Verrebroekstraat in Beveren. De poging diefstal gebeurde tussen vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

Inbraak

Dieven hebben vrijdagnacht ingebroken in een carwash in de Voorhout in Stekene. Ze gingen aan de haal met een som geld.

Inbraak

Vrijdagavond werd er ingebroken in een woning in de Voorhout in Stekene. Dieven forceerden een raam en doorzochten de hele woning. Er werden juwelen en een som geld gestolen.

Inbraak

Maandagochtend werd er een inbraak vastgesteld in het containerpark in Schaarbeekstraat in Beveren. De omheiningsdraad werd doorgeknipt. Dieven gingen aan de haal met elektrische apparaten.

Verkeersongeval met gewonde

Aan een oversteekplaats in de Bosdamlaan in Beveren is vrijdagmiddag een auto in aanrijding gekomen met een dame in een elektrische rolstoel. De dame raakte lichtgewond.