Politie Waasland-Noord neemt deel aan controleactie ‘Goliath’

Ma 23.09.2019 - 9:56
Combi

In de nacht van zaterdag 21 september op zondag 22 september nam Politie Waasland-Noord deel aan een grote controleactie "Goliath" in Oost-Vlaanderen. De politieploegen besteedden extra aandacht aan diefstallen uit bestelwagens en diefstallen uit handelszaken en patrouilleerden in de grensstreek en op verschillende belangrijke uitvalswegen.

De grootschalige actie "Goliath" is in de eerste plaats gericht op de bestrijding van misdrijven tegen eigendommen; meer specifiek woninginbraken, homejackings, metaaldiefstallen, voertuigdiefstallen, ramkraken, diefstal van werkmateriaal ed., en in de tweede plaats naar (verkeers)criminaliteit in het algemeen.

Er werden 80 voertuigen gecontroleerd waarvan er 12 aan een zeer grondig nazicht onderworpen werden. Tevens werden er 12 personen gecontroleerd.

Er werd één proces-verbaal inzake bezit van verdovende middelen opgesteld. Een minimale hoeveelheid drugs werd in beslag genomen.

Je bent je portefeuille, gsm, sleutels... kwijtgespeeld op Crammerock. Wat nu?

Di 10.09.2019 - 9:00
3A9CCAE7 A16A 4B02 80F5 91F47F203986

Ben je afgelopen weekend tijdens Crammerock jouw sleutels, gsm, portefeuille, ... verloren? Geen nood! De organisatie van Crammerock heeft alle gevonden voorwerpen goed bewaard en heeft de spullen aan de politie gegeven. Wil je weten of jouw verloren voorwerp gevonden is, bel dan tijdens de kantooruren naar het nummer 03 750 14 11 of mail naar contact@politiewano.be.

Na afspraak kan je de voorwerpen afhalen in ons politiekantoor in Stekene.

Politie Waasland-Noord houdt AMOK-training op festivalterrein Crammerock

Ma 02.09.2019 - 11:00
Road sign 663368 640

Deze avond, maandag 2 september 2019, organiseren we een AMOK-training op het afgesloten festivalterrein van Crammerock gelegen aan de Burchtakker in Stekene. Tijdens deze oefening zullen heel wat hulpdiensten en politiediensten aanwezig zijn. Ben je op het moment van de oefening in de buurt van het festivalterrein dan zal je dus heel wat bedrijvigheid opmerken, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Politie en hulpdiensten doen er alles aan om eventuele hinder te beperken.
We richten deze oefening in om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op eventuele AMOK-incidenten.

Lees meer →