Persoverzicht 6 maart 2024

Inbraak

Dinsdagochtend werd een inbraak vastgesteld in een garage gelegen in de Potterstraat in Sint-Gillis-Waas. Aan de achterzijde van de garage werd een deur geforceerd. De receptieruimte van de garage werd betreden en er werd geld uit de kassa gestolen.

Poging inbraak

Dinsdag werd een poging tot inbraak vastgesteld in een woning in de Klaasdekkerstraat in Beveren. Dieven hadden in het cilinderslot van de voordeur geboord. Ze zijn niet binnengeraakt. De poging tot inbraak gebeurde tussen 13 februari en 5 maart, maar de braakschade aan de voordeur werd nu pas opgemerkt.De poging tot inbraak gebeurde tussen 13 februari en 5 maart, maar de braakschade aan de voordeur werd nu pas opgemerkt.

Verkeersongeval met gewonde

Een fietser is dinsdag lichtgewond geraakt bij een ongeval in de Zandstraat in Beveren. De fietser reed tegen een plots openzwaaiend portier van een geparkeerde bestelwagen. Het slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 8 uur.

Verkeersongeval met gewonde

Op het kruispunt van het Gemeenteplein met de Zavelgelaagstraat in Beveren zijn een auto en een fietsster met elkaar in aanrijding gekomen. De fietsster raakte lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. 
 

Labels