Persoverzicht 3 februari 2020

Inbraak

Dieven hebben in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een woning in de Lange Dweersstraat in Stekene. Ze stalen eerst twee sleutelbossen uit de woning en gingen daarna aan de haal met de auto die geparkeerd stond op de oprit. 



Inbraak

In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken bij een handelszaak in de Kemphoekstraat in Sint-Gillis-Waas. Met een zware steen werd een glazen toegangsdeur ingeslagen. Er werd een som geld gestolen. 



Inbraak 

Dieven hebben in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken bij een bedrijf in de Kluizenhof in Sint-Gillis-Waas. Met een zware steen werd een glazen deur ingeslagen. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. 



Poging tot inbraak

Zaterdagochtend werd een poging tot inbraak vastgesteld in een woning in de Snoeckstraat in Beveren. Ze zijn niet binnengeraakt. 



Inbraak 

Vrijdag werd er ingebroken in twee woningen in de August De Boeckstraat in Beveren. Uit de ene woning werden er juwelen gestolen. Wat er uit de andere woning gestolen werd, is nog niet geweten.  



Inbraak

Dieven hebben vrijdagavond ingebroken in een woning in de Peter Benoitlaan in Beveren. De hele woning werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen. 



Inbraak

Een onbekende heeft vrijdagnamiddag geprobeerd in te breken in een woning in de Albert Panisstraat in Beveren. Hij nam de vlucht toen hij werd opgeschrikt door de thuiskomst van de bewoner. 

 

Labels