Persoverzicht 10 februari 2020

Inbraak

Afgelopen weekend hebben dieven ingebroken in een woning in de Beverstraat in Beveren. De hele woning werd doorzocht. Wat er juist gestolen werd, is nog niet geweten.



Inbraak

Dieven hebben ingebroken in twee magazijnen in de Hennenneststraat in Beveren. Er werd niets gestolen. De inbraak werd zaterdagvoormiddag vastgesteld. 



Diefstal uit voertuig

Dieven hebben ingebroken in een bestelwagen die geparkeerd stond in de Bosstraat in Stekene. Ze gingen aan de haal met werkmateriaal. De diefstal gebeurde tussen woensdagavond en donderdagochtend. 



Inbraak

Tussen vrijdagmiddag en vrijdagavond hebben dieven ingebroken in een woning in de Willem Elsschotlaan in Beveren. Er werden juwelen, een laptop, een tablet en geld gestolen. 



Poging tot inbraak

Dieven hebben geprobeerd in te breken in een woning in de Aststraat in Sint-Gillis-Waas. Ze zijn niet binnengeraakt. De poging tot inbraak gebeurde tussen donderdagmiddag en vrijdagmiddag. 



Poging tot inbraak

In de Voorhout in Stekene werd er vrijdagnamiddag een poging tot inbraak vastgesteld in een appartement. 



Verkeersongeval met gewonden

In de Reepstraat in Sint-Gillis-Waas gebeurde zaterdag om 19.30 uur een kop-staartaanrijding tussen twee auto’s. Een bestuurster was gestopt om een oprit op te rijden. De bestuurder van de achterliggende wagen had dit niet opgemerkt en reed in op de stilstaande wagen. Door de aanrijding raakten de bestuurster en een passagier van de aangereden wagen lichtgewond. Ze werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. 

 

Labels