Persoverzicht 1 december 2023

Verkeersongeval met gewonde

In de Voorhout in Stekene is donderdagavond omstreeks 21 uur een verkeersongeval gebeurd. Een bestuurder verloor de controle over het stuur van zijn wagen en kwam met de wagen tegen de gevel van een huis terecht. De bestuurder raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De gevel van het huis raakte beschadigd, maar er was geen instortingsgevaar.

Inbraak

Dieven hebben ingebroken in een woning in de Beekstraat in Sint-Gillis-Waas. De hele woning werd doorzocht. De dieven gingen aan de haal met een som geld en een ring. De inbraak gebeurde donderdagavond.

Inbraak

Dieven hebben ingebroken in een woning in de Armand Preud’hommestraat in Beveren. Ze doorzochten de hele woning en gingen aan de haal met juwelen, een som geld en een fiets. De inbraak gebeurde donderdag tussen 14 uur en 19.25 uur.

Poging inbraak

Dieven hebben geprobeerd in te breken in een woning in de Steenovenstraat in Stekene. Ze probeerden het schuifraam aan de achterzijde van de woning te forceren. Dit lukte niet, omdat deze aan de binnenzijde geklemd zat met een houten balk. De poging tot inbraak werd donderdagavond vastgesteld. 

Diefstal

In de Kerkstraat in Stekene hebben dieven mazout gestolen uit een kraanwagen. De diefstal werd donderdagochtend vastgesteld.

 

Labels