Infodag West-Vlaamse Politieschool op 21 april 2024

Op zondag 21 april 2024 opent de West-Vlaamse Politieschool de deuren voor een infodag.

infodag

Op deze dag maak je kennis met Politiezone Westkust en met andere lokale West-Vlaamse poltiezones. Ook de federale diensten zijn aanwezig.

Je komt er alles te weten over de verschillende carrièremogelijkheden bij de politie: Interventiediensten, Speciale Eenheden, Scheepvaartpolitie, Wijkpolitie, Wegpolitie,...

Tijdens de infosessies ontdek je wat je mag verwachten van de selectieprocedure en de basisopleiding. Er worden demo's georganiseerd en je kan praten met verschillende aspirant-inspecteurs of studenten in de vooropleidingen 7e jaar Integrale Veiligheid (SIVI/MSKA), 3e graad Defensie en Veiligheid (SIVI/MSKA), Maatschappelijke Veiligheid (VIVES) en Cybercrime (HOWEST).

Ben je helemaal overtuigd van een toekomstige job bij de politie? Schrijf je dan onmiddellijk in voor de selectieprocedures aan de rekruteringsstand. Zorg er dan wel voor dat je je identiteitskaart, een kopij van je hoogst behaalde diploma en een recent blanco strafregister kan voorleggen.

Inschrijven voor de infodag is verplicht en kan via https://bit.ly/48saeQU. Let wel, iedereen dient zich in te schrijven, ook mensen die je vergezellen tijdens het bezoek.

Labels