Eén verdachte van drugverkoop en twee vermeende druggebruikers gearresteerd na controle door PZ Westkust

Vrijdagavond 15 maart werd na controle drie drugsverdachten door PZ Westkust gearresteerd. In de wagen van een vermeende drugsdealer werd een grote hoeveelheid drugs en een aanzienlijke som cash geld door de drugshond aangetroffen. Ook bij twee vermeende druggebruikers vonden we drugs.

Centraal Politiehuis met vlag

Tijdens een anonieme patrouille in De Panne op vrijdagavond 15 maart merkte de ploeg van PZ Westkust een wagen met Nederlandse kentekenplaat op die tegen de rijrichting in geparkeerd stond. Omdat de bestuurder zich verdacht gedroeg, werd beslist om over te gaan tot controle van de verdachte en diens voertuig. In de wagen vond de drugshond een tas met een grote hoeveelheid drugs en een aanzienlijke som cash geld. De Nederlandse man werd gearresteerd op verdenking van drugverkoop.

In samenspraak met het parket voerden we een huiszoeking uit op het adres dat de man laatst had bezocht. Daar vonden we opnieuw een grote hoeveelheid drugs en andere druggerelateerde zaken. De bewoners, een man en een vrouw, werden gearresteerd en overgebracht naar het Centraal Politiehuis.

Parket West-Vlaanderen, afdeling Veurne vorderde een gerechtelijk onderzoek. De drie verdachten werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter die op zondag 17 maart besliste om de verdachten aan te houden. Zij verschijnen vrijdag 22 maart voor de raadkamer te Veurne

Labels