Geïnteresseerd in een job bij de politie?

Kom dan zeker op zaterdag 4 juni om 10 uur naar het Vrije Tijdscentrum van Jabbeke! Waarom? Hierom!

Omdat het Safety Camp voor juli een enorm succes is, heeft de organisatie beslist om nog een tweede kamp te organiseren. Dit Safety Camp gaat door van 29 tot en met 31 augustus 2016. 

Klik hier voor de flyer

De volgende politieraad gaat door op woensdag 19 mei om 20u.

Locatie:
Administratief Centrum - Heyvaertlaan 18 - 8470 Gistel

Raadpleeg hier de agenda.

Deze fietsen zijn mogelijks aan het station van Torhout achtergelaten. Ze werden dan ook op 19 april - op vraag van het fietspunt - door onze diensten overgebracht naar de Technische Dienst te Torhout.

Indien je jouw fiets herkent, gelieve contact op te nemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Dit is een nieuw initiatief van uw lokale politie.

Jabbeke - Jong geleerd is oud gedaan. Een gezegde die we allemaal kennen. En waar er ook waarheid in zit! Met deze gedachte proberen wij ieder jaar de jongeren een veilige, verantwoorde houding in het verkeer aan te leren.

Op 2 en 3 mei hebben leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar in het vrijetijdscentrum voor een leerrijke, verkeersveilige dag. Op het programma stonden 4 verschillende activiteiten waarbij de kinderen op een leuke en speelse manier bewust leren nadenken over het verkeer.

Bekijk hier het verslag.