Het afrittencomlex nr. 9 wordt vanaf 8 februari 2016 afgesloten voor werkzaamheden. Het gaat om de aanleg van verkeerslichten, alsook zij- en middengeleiders om de kruispunten veiliger te maken. Het einde van de werken wordt voorzien op 25 maart 2016.

  • Omleidingen van en naar Brugge zullen verlopen via de afrit van Torhout.
  • Omleidingen van en naar Kortrijk zullen verlopen via de afrit van Ardooie.

Op woensdag 9 maart 2016 gaat in de werkwinkel van de VDAB te Brugge een infosessie 'Werken bij de politie!' door. Deze infosessie start om 14 uur en duurt ongeveer tot 15u30. Een absolute aanrader voor iedereen die een job - operationeel of burger - bij de politie ziet zitten.

HIER INSCHRIJVEN

Dinsdag 2 februari werden er door onze wijkdiensten en verkeerpolitie in totaal 10 bromfietsers uit het verkeer gehaald en op de curvometer geplaatst. Hiervan waren er 4 opgedreven.

Waarom dergelijke controles?

Opgefokte bromfietsen worden beschouwd als zijnde niet verzekerd. Bij een ongeval of dergelijke kan de verzekeringsmaatschappij dus de kosten terugvorderen. Bij minderjarigen komt de terugvordering ten laste van de ouders.

Gisteren hield de lokale politie Kouter op twee verschillende locaties binnen de zone controle op zwaar vervoer.

LEES VERDER

Vanaf maandag 1 februari starten de werkzaamheden langsheen de Slingerstraat te Torhout.

De Slingerstraat is enkel toegankelijk voor bewoners en nooddiensten via de Roeselaarseweg. Ter hoogte van de Bakvoordestraat wordt de Slingerstraat tijdelijk onderbroken voor het verkeer. De omleiding wordt voorzien via de Rijksweg.

Het einde van de werken is voorzien vanaf eind maart, afhankelijk van de weersomstandigheden.

MEER INFO