Gisteren werd onder persbelangstelling het startschot gegeven voor het 'BOOMM' - project in de stad Oudenburg. Dit gebeurde door op ludieke wijze de aandacht te trekken in het stadspark. Wat 'BOOMM' precies inhoudt, leest u door op het logo te klikken in de rechterkolom.

dsc01024

Zoals aangekondigd worden de komende dagen heet, heter, heetst. Om deze hittegolf zo goed mogelijk aan te pakken vind je hier enkele belangrijke tips terug.

Bent u gebruiker van het speelplein de Warande in Torhout?
De wijkpolitie Torhout vraagt u hulp.
 
Naar aanleiding van de verkeersproblematiek rond het speelplein de Warande werd er een project opgestart. Als eerste stelden we een enquête samen om zodoende met concrete cijfers een actieplan te kunnen opstellen. In deze zin durven we u vragen om de vragenlijst via deze link in te vullen. De resultaten zullen verwerkt worden in een analyse die zal dienen als basis van een actie plan. Alvast bedankt voor de medewerking.

Op donderdag 25 juni organiseerde de lokale politie Kouter, in samenwerking met Vlabel en de Douane, een verkeersactie. De actie liep van 13u tot 19u en werd gespreid over twee verschillende lokaties binnen ons grondgebied.

Wat is gelukkig maakt is dat we veel positieve reacties hebben mogen ontvangen van de gecontroleerde bestuurders.

Klik hier voor de resultaten.

Traditiegetrouw kijken wij ieder jaar even achterom om te zien wat wij in het voorafgaande jaar hebben verwezenlijkt. Het opstellen van een jaarwijzer is voor de lokale politie geen wettelijke verplichting. Toch is dit iets waar wij graag onze tijd en moeite in steken. Het geeft ons namelijk de kennis bij het verder uitbouwen van ons korps. Die reflectie is nodig willen wij als organisatie, én als mens, blijven groeien.

Daarom zijn wij trots om u de jaarwijzer 2014 van de lokale politie Kouter te presenteren. U kunt onze laatste publicatie online inkijken. Deze vindt u terug onder de rubriek 'Publicaties - Jaarwijzer' in het linker menu.

Vorige1234Volgende