Tijdens een alcoholcontrole afgelopen nacht op de Gistelsteenweg te Jabbeke legde een 23-jarige man uit Jabbeke een AT 'alert' af. Zijn rijbewijs werd voor 3u ingehouden.

Het meldpunt E-cops is niet langer operationeel. Het werd officieel afgesloten op 17 juni 2015. Kijk hier waar u vanaf heden terecht kunt voor informatie of (niet- politionele) meldingen.

Gisteren werd een man ter hoogte van de markt van Torhout door een jonge vrouw gevraagd een enquête te ondertekenden ter ondersteuning van een goed doel. Het slachtoffer stemt hiermee toe en geeft als steun 20 EUR. Op dat ogenblik sticht de jonge vrouw verwarring door te stellen dat de naam van het slachtoffer foutief geschreven staat op haar enquête. Tijdens deze verwarring steelt de onbekende vrouw geld uit de geldbeugel van het slachtoffer. Wanneer de man de politie erbij wilt halen, vertelt de vrouw dat ze dringend door moet 'om te gaan werken'.

De onbekende vrouw

  • is 15-20 jaar oud.
  • is tussen de 1,50-1,60 meter groot.
  • heeft een slanke lichaamsbouw en lang donker haar.
  • spreekt vloeiend Nederlands.

Als u aangesproken wordt door dergelijk persoon, wees op uw hoede. 
Indien nodig verwittig de politie.

Zoals vooraf gecommuniceerd werd er op vrijdag 17 juli, bij aanvang van het bouwverlof, een alcoholactie opgezet met als doel het drankmisbruik op de weg aan te pakken.

Resultaten

De lokale politie Kouter heeft op het grondgebied van de gemeente Jabbeke vanaf midden januari 2015 tot eind juni 2015 wekelijks snelheidscontroles uitgevoerd op de N367- Gistelsteenweg. Dit initiatief kadert binnen het zonaal veiligheidsplan 2013-2017 Kouter.

Resultaten

gistelsteenweg

Vorige1234Volgende