Contact Info

M. van Bourgondiëlaan 9
8820 Torhout
T: 050 23 18 00
F: 050 23 18 29

Meer ...

Het Parket Brugge vraagt ons onderstaand opsporingsbericht te laten verspreiden. 

Op 27.10.14 omstreeks 06.00 uur verliet de 65-jarige Seru Daniël zijn woning te Eernegem. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.Hij is vertrokken met zijn blauwe damesfiets, waaraan 2 fietszakken hangen. Op de fiets hangt een sticker van Fietsen Alain uit Eernegem. Daniël draagt een blauwe jeans, zwarte schoenen en een hele dikke winterjas. Hij is steeds drager van een hemd.

Info en/of tips kunnen gemeld worden via de 101 of 050/231.800.
Foto's van de betrokkene kunnen hier bekeken worden.

De lokale politie Kouter controleert uw snelheid op volgende data

  •  Vrijdag 7 november
  •  Donderdag 13 november
  •  Dinsdag 25 november
  •  Zondag 30 november

Let wel, niet aangekondigde controles behoren ook tot de mogelijkheid!

Afgelopen zaterdag stond de spinningsmarathon van de lokale politie Kouter (wijkpolitie Jabbeke) op het programma. Alle sportievelingen werden uitgedaagd om af te zakken naar het vrijetijdscentrum om daar hun steentje bij te dragen.

De opbrengst werd geschonken aan het OOOC De Zandberg in Varsenare. Het OOOC is een centrum dat met jongeren en hun onders op zoek gaat naar mogelijke oplossingen voor hun probleemsituatie.

 spinningsmarathon kouter

De afgelopen dagen werden maar liefst 56 illegalen aangetroffen op de West-Vlaamse snelwegparkings. We konden ook een Pakistaanse mensensmokkelaar oppakken. Die liet zelfs mensen op de assen van de vrachtwagens plaatsnemen. ‘Levensgevaarlijk’, zegt procureur Frank Demeester.

De smokkelpraktijken op de snelwegparkings in Jabbeke en Mannekensvere zijn opnieuw volop aan de gang. De politie hield woensdagnacht een gecoördineerde actie en kon zeven Pakistaanse slachtoffers aantreffen. Dat smokkelaars soms mensen in koeltransporten steken, was al duidelijk, maar ook de nieuwe methodes zijn hallucinant. De illegalen moesten op de assen van de vrachtwagens of in de bakken aan de zijkant ervan plaatsnemen om zo de overtocht naar het Verenigd Koninkrijk te maken. Eén Pakistaanse mensensmokkelaar kon door de politie opgepakt worden, zijn kompaan kon ontkomen.

Het nieuwsblad, vrijdag 24 oktober 2014

Op donderdag 13 november staat in Gistel, meerbepaald in ontmoetingscentrum Zevekote, de voordracht geprogrameerd van Ere-vrederechter Jan Nolf. 'Van vrederechter tot gevaar voor justitie' wordt ingeleid door de gistelse burgemeester, Bart Halewyck. Zeker de moeite om volgen!

bingistel

Vorige123Volgende