In navolging van de twee voorgaande acties, is ook Speed III afgelopen en geƫvalueerd. Hieruit blijkt dat het percentage snelheidsinbreuken langsheen de N367 te Jabbeke aan de hoge kant blijft. Ongeveer 18 % van alle gecontroleerde bestuurders reed hier te snel. Markant is dat 1/4 van de snelheidsovertreders lokale bestuurders zijn.

Vanaf vrijdag 15 juli tot en met zondag 28 augustus is de Markt van Torhout opnieuw verkeersvrij gemaakt. Net als voorgaande jaren werden de nodige signalisatie en verwijzingen naar omliggende parkings aangebracht.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is het wijkkantoor Torhout - Conscienceplein 1 - gesloten op donderdagnamiddag. Gelieve hier mee rekening te houden.

Bekijk hier de aangepaste openingsuren.

Zeer uitzonderlijk gaan wij via externe aanwerving over tot het openstellen van onderstaande vacature:

Administratief medewerker (administratief en logistiek kader - niveau C) - M/V - en dit voor het Lokaal Informatiekruispunt (LIK) en Intern Preventieadviseur (IPA).

De vacature is te raadplegen via deze link. Grijp deze unieke kans!

De Oostendestraat te Torhout is sinds vandaag opnieuw opgesteld als hoofdas voor het verkeer tussen Ichtegem en Torhout. De zijstraten van de Oostendestraat worden vanaf 16 augustus verder afgewerkt.

Alle handelaars zijn terug vlot bereikbaar.