Gevonden fietsen

De Lokale Politie Oostende en de Gemeenschapswachten vinden regelmatig gestolen fietsen terug. In totaal gaat het jaarlijks over een 700-tal fietsen. De gevonden fietsen worden geregistreerd en opgenomen in een fietsdatabank (www.gevondenfietsen.be). Gemarkeerde en gegraveerde fietsen worden via het systeem terug bezorgd aan de eigenaars.

Om gevonden fietsen nog makkelijker tot bij hun rechtmatige eigenaar te krijgen, sloegen de Gemeenschapswachten en de Lokale Politie nu de handen in elkaar voor de lancering van een facebookpagina. Op deze pagina zie je de fietsen die op het grondgebied Oostende werden gevonden.

‼️ http://www.facebook.com/FietsGevondenOostende/ ‼️

Op deze pagina worden foto's gepubliceerd van gevonden fietsen met een korte beschrijving. Personen die hun fiets herkennen, kunnen contact opnemen met de Gemeenschapswachten.

Let wel, om je fiets terug te krijgen, moet je de aangifte meebrengen en bewijzen dat het jouw fiets is. Daarom is het van groot belang dat je bij diefstal van je fiets steeds aangifte doet bij de Lokale Politie!
Maak hiervoor een afspraak via onze facebookpagina of via www.politie-oostende.be.