Verkeersveiligheid - fietsexamen

Wo 16.05.2018 - 11:18

VERKEERSVEILIGHEID - FIETSEXAMEN

Jaarlijks wordt voor de laatste jaars van de basisscholen in Oostende een fietsexamen georganiseerd. De politie steunt dit initiatief en werkt hieraan mee door het geven van lessen en het begeleiden van de jonge fietsers. Door het fietsexamen leren de kinderen zich veilig met de fiets in het verkeer te begeven.

Het fietsexamen vindt momenteel plaats, hou rekening met deze groep jonge fietsers!

Geen inzet strandredders

Wo 09.05.2018 - 16:37

Graag stellen wij u op de hoogte dat het stadsbestuur van Oostende heeft beslist aanstaand verlengd weekend , 10 t.e.m. 13 mei 2018 wegens de ongunstige weersvoorspellingen geen strandredders in te zetten te Oostende. Er mag niet gezwommen worden in de zee!

De Veiligheidsmonitor

Di 24.04.2018 - 9:01

DE VEILIGHEIDSMONITOR

Beste burger,

De Veiligheidsmonitor is een grootschalige bevraging in gans België over de werking van de lokale politie, het (on)veiligheidsgevoel en de ervaringen wanneer men slachtoffer werd van een misdrijf.

Ook in onze politiezone / gemeente kregen verschillende burgers een uitnodiging om deze schriftelijke en/of online enquête in te vullen. Uw mening over dit onderwerp telt om onze werking in het kader van veiligheid nog te verbeteren !

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen om deel te nemen aan dit onderzoek en dit nog niet heeft gedaan, willen we u daarom nogmaals uitnodigen om deze enquête in te vullen.

Indien u kiest om de bevraging schriftelijk in te vullen dan kan u gebruik maken van de retour-envelloppe waarmee u gratis uw antwoord kan versturen. Dit is nog mogelijk tot eind april.

Indien u ervoor kiest om de enquête via het internet in te vullen dan heeft u nog tijd tot het einde van de maand mei.

Alvast bedankt voor uw zeer gewaardeerde medewerking !