Verkeersongeval

 

BEERNEM – Bruggestraat – 23.11.2017 – 20.19 uur – Een 21-jarige jongeman uit Beernem en een 17-jarige jongeman uit Knesselare komen in frontale aanrijding met hun bromfiets. Beide raken gewond en worden overgebracht naar het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Brugge.

OOSTKAMP – Kortrijksestraat – 24.11.2017 – 11.10 uur – Een 96-jarige man uit Oostkamp rijdt met een personenauto Toyota Avensis in de Brugsestraat, komende uit de richting van Brugge en rijdend richting Oostkamp. Ondertussen rijdt een 78-jarige man uit Oostkamp met de fiets eveneens in De Brugsestraat, komende uit de richting van Brugge en rijdend richting Oostkamp. Ter hoogte van de kerk komen beide met elkaar in aanrijding. De fietser valt en loopt lichte verwondingen op. Hij wordt overgebracht naar het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Brugge.

 

Diefstal in woning

 

BEERNEM – Citroenstraat – 23.11.2017 – 22.48 uur – Ongekende dader(s) kunnen een woning betreden via glasbraak. Ze doorzoeken de bovenverdieping en een deel van de benedenverdieping. Ze gaan ervan door met juwelen.

 

Verkeersongeval

 

OOSTKAMP – Gaston Roelandtsstraat – 22.11.2017 – 14.47 uur – Een 48-jarige vrouw uit Oostkamp komt met haar personenauto Opel Corsa  vanuit de Kanaalstraat en wil links inslaan naar de Gaston Roelandtsstraat. Tijdens het uitvoeren van dit maneuver rijdt ze een fietsster aan, een 43-jarige vrouw uit Brugge, die stil staat op de rijstrook bedoeld voor het naar links afslaand verkeer komende uit Brugge. De fietsster loopt lichte verwondingen op en wordt overgebracht naar het AZ Sint-Lucas