Geen noemenswaardige feiten te vermelden

Diefstal in woning

 

BEERNEM – Industriepark – 06.08.2018 – 06.57 uur – Diefstal in een bedrijf. Op het eerste zicht zou wat elektrisch huishoudmateriaal gestolen zijn.

Onopzettelijke brandstichting

 

OOSTKAMP – Larestraat – 06.08.2018 – 12.53 uur – In een boerderij ontstaat brand waar stro ligt gestapeld. De brandweer wordt met man en macht ingezet en kan voorkomen dat het vuur overslaat naar de gebouwen. De bewoner, een 27-jarige man, raakt onwel en wordt overgebracht naar het AZ Sint-Lucas. De toegangswegen worden tijdelijk afgesloten.

Verkeersongeval

 

BEERNEM – Reigerlostraat – 03.08.2018 – 18.05 uur – Een 38-jarige vrouw uit Gent rijdt met een personenwagen Volkswagen Bora in de Reigerlostraat, komende uit de richting van Knesselare en rijdende in de richting van Wingene. Gekomen ter hoogte van een restaurant wil de betrokkene links afslaan naar de parking. Bij het afslaan ontstaat een aanrijding met een bromfiets, bestuurd door een 70-jarige vrouw uit Ruiselede. De bromfietsster komt ten val op het fietspad. De vrouw loopt zware verwondingen op en wordt met de dienst 100 overgebracht naar het AZ Sint-Jansziekenhuis in Brugge. Haar toestand is niet levensbedreigend.

ZEDELGEM – Stationsstraat – 04.08.2018 – 07.55 uur – Een 18-jarig meisje uit Oostkamp rijdt met een personenauto Dacia Sandero komende uit de richting van Brugge en wil in de Stationsstraat in Loppem, inslaan ter hoogte van Dorp. Er ontstaat een aanrijding met een moto, bestuurd door een 35-jarige man uit Jabbeke, die eveneens vanuit de richting Brugge komt en het voertuig voorbij wil steken. De motorrijder overlijdt ter plaatse.

OOSTKAMP – Europaplein – 04.08.2018 – 16.45 uur – Een 79-jarige vrouw uit Brugge bestuurt haar voertuig Peugeot 308 in de Kapellestraat, komende uit de richting van Hertsberge en rijdend in de richting van Oostkamp centrum. Gekomen op de rotonde Europaplein ontstaat een aanrijding met een koersfiets, bestuurd door een 53-jarige man uit Zedelgem. De fietser komt gereden uit de richting van de Siemenslaan en rijdt in de richting van Brugge. De fietser loopt lichte verwondingen op.