dief betraptTips wanneer er ingebroken wordt tijdens uw afwezigheid, maar ook wanneer u thuis bent.

Er werd ingebroken tijdens uw afwezigheid?

Lees meer →

voorblad politiekrant beernem 15voorblad politiekrant oostkamp 15voorblad politiekrant zedelgem 15

Naar aanleiding van de verkeershappening publiceert De Politiezone jaarlijks een politiekrant, die verdeeld wordt naar alle postbussen in de politiezone.

Lees meer →

inbeslagnameOp 25/09/2015 omstreeks 18.30 uur merkte een alerte politieambtenaar van de PZ Het Houtsche – buiten dienstverband - in de regio Brugge een VW Polo op die recent reeds was betrokken bij georganiseerde winkeldiefstallen, waaronder in Zedelgem, Blankenberge en Maldegem.

Lees meer →

 

verkeershappening 15Zaterdag 26 september 2015 ging in OostCampus de finale door van het verkeersparcours. Dit parcours stond voorgaande weken opgesteld in de gemeenten Beernem, Oostkamp en Zedelgem, waarbij telkens  finalisten werden geselecteerd, die het uiteindelijk tegen elkaar opnamen in de finale.

 

Lees meer →

 

 

Zaterdag 26 september 2015 gaat in OostCampus de finale door van het verkeersparcours.

Lees meer →

vals geldU kan op allerlei manieren controleren of een eurobiljet echt is of niet. Veel van die kenmerken van het biljet zijn gewoon met de hand of het blote oog te controleren.

Lees meer →

 

 

 

gestolen iphoneIs uw pc, laptop, tablet, smartphone,...gestolen? Hij kan opgespoord worden, mits uw medewerking! Op deze toestellen kan 'tracking software' of een 'app' geïnstalleerd worden.

 

 

 

Lees meer →