diefstal uit bestelwagen

Lees meer →

1407 aflossingsteamTijdens de 5e European Police en Fire games, dit keer grotendeels georganiseerd in Brussel, haalde Mia Gobert van de Politiezone Het Houtsche 8 gouden medailles binnen, 1 in het open water zwemmen en 7 in het zwemmen indoor.

 

foto: aflossingsteam v.l.n.r: Benjamin Van Den Cruyce (PZ Schaarbeek), Brice Latour (SWAPI), Mia Gobert (PZ Het Houtsche), Wim Printemps (PZ Montgomery)

Lees meer →

snelheidscontroleCheck hier in welke straten de politiezone Het Houtsche vorige maand controleerde op snelheid en hoeveel snelheidsovertredingen daarbij werden vastgesteld.

In de bijlage van dit artikel kunt u de uitgevoerde snelheidscontroles - op straatniveau - voor de maand juni 2014 consulteren.

Lees meer →

winkeldiefstalDonderdag 10/07 werd in de vooravond een verdachte opgepakt te Zedelgem, die door de uitbaatster van een winkel werd aangewezen als verdachte van een eerdere diefstal in dezelfde winkel.

Lees meer →

fruitautomaatOp woensdag 09 juli werden 2 mannen opgepakt te Zedelgem, die reeds eerder in beeld waren gekomen bij diefstallen van muntstukken uit fruitautomaten die opgesteld staan langs de openbare weg.  

Lees meer →

laat mij niet in de auto

Huisdieren en baby's in de auto met warm weer is heel gevaarlijk. Zelfs een auto in de schaduw zetten met een huisdier of baby erin is gevaarlijk.

Lees meer →

inbraak in woningOf u nu voor enkele dagen of voor een volledige maand op verlof vertrekt, vergeet niet om een minimum aan maatregelen te treffen om zo min mogelijk dieven aan te trekken.

Lees meer →