buurtpolitie gecomprimeerdMooi artikel in KW Ruddervoorde van vrijdag 12 juni 2015.....

Lees meer →

grafittiHet Algemeen politiereglement heeft een aantal aanpassingen ondergaan, die in voege gaan vanaf 1 juli 2015. Zo gaat Het Houtsche in zee met Stad Oostende voor bemiddeling in het kader van GAS. Daarnaast werd ook een overeenkomst afgesloten met het parket voor bepaalde inbreuken.

Lees meer →

cannabisplantagesSedert begin 2015 werd door de PZ Het Houtsche een gerechtelijk onderzoek gevoerd naar de invoer van in hoofdzaak cannabis uit Nederland, waarbij is vastgesteld dat een 40-tal dealers op Belgisch grondgebied werden bevoorraad....

Lees meer →

150615 de leite 4Het Houtsche wil de strijd aan gaan tegen diefstallen in bedrijven en lanceert daartoe whatsapp. Maandag 15 juni 2015 ging een infovergadering door met enkele bedrijfsleiders in De Leite om dit project voor te stellen.

Lees meer →

diefstal uit bestelwagen

 

Lees meer →

 

diefstal aanhangwagenEigenaars van aanhangwagens (voor bagage, motortransport of boten) onderschatten dikwijls het risico op diefstal, of die aanhangwagen nu onder dak staat of niet en al dan niet beveiligd zijn met een antidiefstalslot.

Lees meer →

img 1583Het Houtsche wil de scholen in de politiezone voorbereiden op amokincidenten. Dit kan door hen te adviseren bepaalde techno-preventieve maatregelen te nemen en het tijdig te detecteren van signalen van leerlingen.

 

Lees meer →