affiche mobiele signaalgever fotoOp zaterdag 28 mei 2016 gaat de opleiding 'mobiele signaalgever' van start in het P.O.V. in Zedelgem.

Lees meer →

dsc02844Bent u een gepensioneerde politieambtenaar en/of een expert in verkeer? Het Houtsche is op zoek naar vrijwilligers die een verkeersparcours kunnen opstellen, richtlijnen kunnen geven en uiteindelijk ook theoretische en praktische testen kunnen afnemen van leerlingen van het zesde leerjaar.

Lees meer →

 

Het jaarverslag 2015, van de politiezone Het Houtsche. Voorgesteld op 27 april 2016 in de politieraad.

Lees meer →

 

 

fietsers in groepOndanks het slechte weer zien we deze tijd van het jaar de wielertoeristen terug verschijnen op onze wegen. Maar wat zijn de regels als men met verscheidene fietsers samen rijdt? Mogen twee fietsers naast elkaar rijden ? Mag een groep fietsers de rijbaan gebruiken? Wanneer moet men wegkapiteins en begeleidende auto’s voorzien? 

Lees meer →

 

Zaterdag 23 april 2016 gaat in Het Houtsche de ’dag veilig motorrijden’ door. Een organisatie van de Provincie West-Vlaanderen, in samenwerking met verschillende partners en dit op het grondgebied van Het Houtsche. Het Houtsche verwacht zo’n 200 motorrijders.affiche veilig motorrijden 2016

Lees meer →

 

levering aan huis.jpgIn onze 'buurzone', Politiezone Regio Tielt, doen zich recent feiten voor van oplichting. Een man doet online bestellingen maar kiest telkens andere leveringsadressen.

Lees meer →

 

inbraak in voertuigIn de nacht van 5 op 6 april 2016 werden 3 diefstallen gepleegd uit bestelwagens. Enkele preventietips...

Lees meer →