gemachtigd opzichter14Begin dit schooljaar hebben al 8 mensen de opleiding tot gemachtigd opzichter doorlopen en helpen binnenkort voetgangers veilig de straat oversteken.

Lees meer →

preventie diefstal uit voertuig

 

Veel bestuurders onder ons vergeten hun voertuig af te sluiten en/of laten waardevolle voorwerpen liggen. De politiezone Het Houtsche wil bestuurders voor deze problematiek sensibiliseren.

Lees meer →

middenconsoleAfgelopen weekend  zijn er 5 diefstallen van middenconsoles uit auto’s gepleegd.

Lees meer →

 

170831 het houtsche world games mia medalsMia Gobert, Secretaris en Directeur Personeel en Middelen in de Politiezone Het Houtsche, nam deel aan de wereldspelen voor politie en brandweer in Los Angeles. 

Lees meer →

diefstal nummerplatenZowel bij diefstal als bij verlies van een nummerplaat achter aan de auto (dat is immers je origineel), moet je een nieuwe nummerplaat aanvragen.

Lees meer →

drones.jpg

Lees meer →

 

serienr fototoestelBegin de maand augustus waren er een aantal inbraken in bedrijven. Dieven gingen ervan door met materiaal, maar ook met een laptop of zelf een koffiezetapparaat. Inventariseren van  serienummers, merk en type van al uw waardevolle voorwerpen vergemakkelijkt het teruggeven van eventuele teruggevonden buit.

Lees meer →