Indien u een mail zou krijgen over een verkeersinbreuk met dringende vraag tot betaling, wees op uw hoede.

Lees meer →

150420 diefstalpreventieadvies gezinsbond2Wij bieden u de mogelijkheid, om in onze gebouwen, gelegen aan de Siemslaan 6 te Ooskamp, een diefstalpreventievoordracht te organiseren.

Lees meer →

inbraakDeze techniek bestaat erin dat een inbreker aan de buitenzijde van het raam een gaatje boort in het houtwerk ter hoogte van de raamhendel.

Lees meer →

laagstaande zonOp zonnige dagen, kan de zon, vooral in de vroege ochtend en in de vooravond, het verkeer gevaarlijk verblinden

Lees meer →

telefactsHet is al jaren een gekend probleem. Gevonden portefeuilles vol geld gaan verloren bij de politie. Telefacts onderzocht hoe eerlijk dit verloopt bij verschillende politiekantoren, o.a ook in Het Houtsche

Lees meer →

diefstal uit voertuigDiefstallen uit auto’s gebeuren doorgaans op straat of op parkings in de openlucht, dus op plaatsen die vrij toegankelijk zijn, waar weinig of geen controle is en waar de daders gemakkelijk kunnen vluchten.

Lees meer →

mobiele anpr 1Sedert enige tijd maken veel politiezones gebruik van intelligente camera’s om gezochte voertuigen te detecteren, dit zowel met mobiele ANPR’s (ingebouwd in voertuig) alsook met vaste palen op sites. ANPR staat voor "Automatic Numberplate Recognition".

Lees meer →