gaatjesboorderDeze techniek bestaat erin dat een inbreker aan de buitenzijde van het raam een gaatje boort in het houtwerk ter hoogte van de raamhendel.

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer →

kind begeleiden naar schoolKinderen behoren tot de meest kwetsbare weggebruikers. Hun impulsiviteit, hun kleine gestalte en het feit dat ze snel zijn afgeleid, zijn alvast belangrijke risicofactoren ... maar het zijn niet de enige. Ouders en automobilisten moeten er zich ook van bewust zijn dat een kind de gevaren in het verkeer niet op dezelfde manier ervaart als een volwassene.

Lees meer →

hoe veilig is uw huisKijk eens met inbrekersogen naar uw eigen huis en tref uw maatregelen. In de infographic die u hier kan downloaden ‘Hoe veilig is uw huis?’ worden op speelse wijze de 10 meest voorkomende inbraakmethodes toegelicht en tips gegeven om een inbraak te voorkomen.  

Lees meer →

huis aan huis verkoopHeeft een verkoper aan huis u als iets proberen aansmeren? Wees op uw hoede.

 

Lees meer →

diefstal uit bestelwagen

Lees meer →

1407 aflossingsteamTijdens de 5e European Police en Fire games, dit keer grotendeels georganiseerd in Brussel, haalde Mia Gobert van de Politiezone Het Houtsche 8 gouden medailles binnen, 1 in het open water zwemmen en 7 in het zwemmen indoor.

 

foto: aflossingsteam v.l.n.r: Benjamin Van Den Cruyce (PZ Schaarbeek), Brice Latour (SWAPI), Mia Gobert (PZ Het Houtsche), Wim Printemps (PZ Montgomery)

Lees meer →

snelheidscontroleCheck hier in welke straten de politiezone Het Houtsche vorige maand controleerde op snelheid en hoeveel snelheidsovertredingen daarbij werden vastgesteld.

In de bijlage van dit artikel kunt u de uitgevoerde snelheidscontroles - op straatniveau - voor de maand juni 2014 consulteren.

Lees meer →