flyer preventie autoTerwijl onze duivels de pannen van het dak hebben gespeeld, hebben onze vrijwilligers zich niet verveeld.

Lees meer →

 

preventie diefstal uit voertuigZaterdag 23 juni 2018 speelden de Belgen tegen Tunesië. Op de markt in Oedelem was dit op groot scherm te volgen. Ondertussen controleerden onze vrijwilligers of de supporters wel hun wagen hadden afgesloten.

Lees meer →

bin bedanking bin cordinatorenTijdens de voorbij BIN-infoavonden hebben we de BIN-coördinatoren bedankt voor hun jarenlange inzet voor veiligheid in hun buurt.

Lees meer →

 

inhuldiging nieuwbouw3Een 90-tal genodigden zakten op 13 juni ‘18 af naar Oostkamp om de officiële opening van de uitbreiding van het veiligheidsgebouw bij te wonen.

Lees meer →

 

app pz het houtscheIn de maand mei zijn er in de gemeenten Beernem, Oostkamp en Zedelgem BIN infoavonden doorgegaan, zowel voor onze huidige BIN-leden als voor de inwoners die alsnog willen aansluiten. We zijn heel tevreden dat we een 100-tal mensen met een interesse in veiligheid, hebben ontmoet

Lees meer →

 

gaatjes borenIn de nacht van 30 op 31 mei ‘18 werd in 3 woningen ingebroken in Ruddervoorde. In 2 gevallen hanteerden inbrekers de techniek van gaatjes boren.

Lees meer →

inbeslaggenomen voorwerpen 180530

 

Na maandenlang intensief speurwerk werd door de recherche van PZ Het Houtsche een handel in cocaïne zo secuur mogelijk in beeld gebracht.

Lees meer →

Vorige1234Volgende