Naar aanleiding van een onderzoek werden een aantal personen aangehouden die in aanmerking kwamen voor een reeks diefstallen in woningen in de periode van januari 2016 tot juni 2016.

Naar aanleiding van het onderzoek en diverse huiszoekingen werden verschillende voorwerpen in beslag genomen die mogelijks afkomstig zijn van diefstal.

Deze voorwerpen werden door ons gefotografeerd en zijn tot 10 september 2016 via volgende .pdf link te bezichtigen: icon In beslag genomen voorwerpen (1.31 MB) 

 

 

dsc 3378Op het festival Floland te Aartrijke en in de omgeving daarvan werd op zaterdag 16/07/2016 verscherpt toezicht gehouden door de PZ Het Houtsche en de PZ Kouter, vooral gericht op drugbezit.  14 overtredingen werden vastgesteld, waarbij de persoon in kwestie telkens een onmiddellijke minnelijke schikking van 75 of 150 euro betaalde.  Meestal ging het om het bezit van een gebruikershoeveelheid cannabis of cocaïne, één enkele keer werd het bezit van ketamine vastgesteld. 

In de buurt werden 463 bestuurders tevens gecontroleerd op het gebruik van alcohol en drugs, waarbij volgende overtredingen werden vastgesteld:

Lees meer →

vakantietoezichtGa jij er op uit in de ‘grote vakantie’? Vraag vakantietoezicht aan!

Lees meer →

 

snelheidscontroleIn de bijlage van dit artikel kunt u de uitgevoerde snelheidscontroles - op straatniveau - voor de maand mei 2016 consulteren.

Lees meer →

gaatjesboorderIn de nacht van 22 op 23 juni ’16 werd in 3 woningen ingebroken in Oostkamp. Inbrekers hanteerden de techniek van gaatjes boren.

Lees meer →

voorbeeld:

spam politieboetes

 

Lees meer →

 

europese spelen 2016 mia 1Voor de zesde keer al vonden de European Police and Fire Games plaats. Dit jaar mocht het Spaanse Huelva (nabij Sevilla) de organisatie in goede banen leiden van 10 tot en met 19 juni.

Lees meer →