verkeershappening-2014

 

vluchtmisdrijfZaterdag, 13/09 werd een jongeman aangereden in zijn wagen, ter hoogte van een kruispunt door een onbekend voertuig. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. De jongeman verloor de controle over het stuur door de aanrijding en belandde in de gracht met zijn voertuig.

Lees meer →

snelheidscontroleIn de bijlage van dit artikel kunt u de uitgevoerde snelheidscontroles - op straatniveau - voor de maand augustus 2014 consulteren.

Lees meer →

inbraak in voertuigAfgelopen nacht omstreeks 00.30 uur meldde een alerte buurtbewoner uit Oostkamp dat hij een man had opgesloten in zijn lichte vrachtwagen.  Het slachtoffer was er op uitgekomen dat de man aan het inbreken was in zijn voertuig. 

Lees meer →

 inbraakIn appartementsgebouwen zijn er veelal meerdere ingangen. Bewoners, bezoekers en leveranciers komen en gaan de hele tijd, zonder dat ze elkaar kennen. Om diefstal te voorkomen neemt elke bewoner best een aantal goede gewoontes aan...

Lees meer →

arrestatieZaterdagavond werd in de regio Gent een gestolen wagen onderschept.  De verdachten probeerden er alsnog de vlucht te nemen, en reden er o.a. in op een Gentse collega.  Uiteindelijk belandde het voertuig in de gracht, en namen de verdachten te voet de vlucht.  Na doorgedreven speurwerk van de Gentse collega’s konden beide verdachten worden gevat. 

Lees meer →

fietscontroleVandaag geeft de verkeerscel van de PZ Het Houtsche een opleiding “fietscontrole” aan 15 vrijwilligers.

Lees meer →