wisseltrucAfgelopen zaterdag werd een oplichter gesignaleerd in Oostkamp. Een vrouw werd aangesproken op straat met de vraag of ze 2 euro kon wisselen. Na het wisselen van de muntstukken vertrekt hij maar keert na enkele minuten terug en zegt dat er iets mis is met de muntstukken en wenst nogmaals te wisselen. Uiteindelijk stelt de vrouw vast dat er briefjesgeld gestolen werd uit haar portefeuille.

Lees meer →

app crashform copyright crashformEen aanrijding aangeven met je smartphone of tablet? Het kan voortaan met de app Crashform.

Lees meer →

 

170202 preventievoordracht veldelgem 1Op oudejaarsnacht werden 12 inbraken gepleegd in woningen in Zedelgem, overwegend in de deelgemeente Veldegem. De politiezone nam samen met de gemeente Zedelgem, het initiatief om de inwoners van de getroffen straten uit te nodigen voor een diefstalpreventieavond.

Lees meer →

 

boorddocumentenEen automobilist moet ter gelegenheid van een controle door een bevoegde persoon altijd bepaalde documenten kunnen vertonen. Hij moet ook adequaat uitgerust zijn, met het oog op een panne, een ongeval of een brand.

Lees meer →

 

diefstalOp donderdagavond 26/01/2017 werd een auto staande gehouden bij een anti-inbraakactie van de PZ Zottegem. 

Lees meer →

 

brandVorige week werd een doorbraak gemaakt in het onderzoek naar een opzettelijke brandstichting in Zedelgem, waarbij een in aanbouw zijnde halfopen bebouwing op 2 plaatsen in brand werd gestoken. 

Lees meer →

 

apotheekIn de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27/01/2017 werd door de PZ Regio Puyenbroeck een auto staande gehouden. 

Lees meer →