jeuglokaal inbraakJeugdlokalen en voetbalkantines zijn vaak een gemakkelijk doelwit voor dieven of vandalen: ze liggen dikwijls ver van de bewoonde wereld, zonder buurtbewoners die een oogje in het zeil houden. Wat kunt u doen om inbraak en vandalisme tegen te gaan?

Lees meer →

 

img 2467Op vrijdag 28 oktober 2016 gaat een tweede editie door van de nationale actie '1 dag niet' tegen woninginbraken. Gedurende heel de week worden sensibiliseringsacties opgezet, zowel in België als in Nederland.

Lees meer →

 

affiche fietscontrole

 

De slogan van de campagne, een samenwerking tussen de West-Vlaamse scholen, de lokale overheden en politiediensten, het provinciebestuur en de diensten van de gouverneur West-Vlaanderen is dit jaar ‘Fietsen is cool … met een veilige fiets’.

 

 

 

 

 

Lees meer →

 

img 2544Zaterdag 24 september 2016 ging in Beernem de finale door van het verkeersparcours.  Geselecteerde leerlingen  uit het zesde leerjaar namen het tegen elkaar.

Lees meer →

politiekrant oostkamp

 politiekrant zedelgempolitiekrant beernem

 

Lees meer →

 

speed dpa halfuurdreef 03-09-16Al eens aan speeddating gedaan? Onze vrijwilligers wel, al is het dan in de vorm van speed DPA (diefstalpreventie-advies).

Lees meer →

 

speed dpa maart 2016Zaterdag 3 en 10 september ‘16 gaan onze vrijwilligers, opgeleid als diefstalpreventieadvies, op pad in de Halfuurdreef in Veldegem. ze  screenen woningen op inbraakrisico’s en geven tips voor een betere beveiliging.

 

Lees meer →