180517 bin zedelgem1Op 17 mei 2018 ging in de Braambeier in Zedelgem een BIN info avond door. Deze avond had betrekking op de buurtinformatienetwerken (BIN) die een 'make-over' krijgen.

Het komt er op neer dat we onze inwoners, nog meer en sneller informatie kunnen verschaffen!

Lees meer →

 

pv cross borderDoor een technisch probleem werden tussen 9 mei en 11 mei 2018 verschillende verkeersboetes verstuurd zonder melding te maken van de verzenddatum van de brief (dus kon er geen vervaldatum berekend worden) en het ekeningnummer waarop de burger kan betalen.

Lees meer →

 

eervolle onderscheiding nationale orde 25-04-2018Tijdens de politieraad van 25 april 2018 mocht de voorzitter verschillende medailles uitreiken, zogenaamde burgerlijke eretekens voor dienstanciënniteit.

Lees meer →

150615 de leite 3Politiezone Het Houtsche organiseert een interessante infosessie in elke gemeente van de zone met een bijhorende receptie. De bewoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem krijgen het genoegen om gratis een volledige uitleg te krijgen over de werking en de vernieuwingen van het buurtinformatienetwerk (BIN).

Lees meer →

enquteAls politiezone zetten we sterk in op wijkwerking en willen we steeds dichter bij de burger staan. Op die manier streven we naar een veilig en leefbaar gebuurte voor iedereen.

Lees meer →

hondvastPatrouillehonden en hun baasjes in actie, op de provinciale training voor patrouillehonden in Het Houtsche, op 18 april 2018.

Lees meer →

afgerond app

Vanaf mei 2018 schakelt de politiezone Het Houtsche over van het BIN-sms systeem naar de App Het Houtsche. De politiezone kiest voor een andere aanpak om het communiceren met haar BIN-leden efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.

Tot voor kort werd er gebruik gemaakt van het BIN-sms systeem als communicatiemiddel tussen de politiezone en de bin-leden. Dit hield in dat alle leden een sms en/of e-mail ontvingen wanneer de politie vaststellingen deed van verdachte incidenten zoals inbraken en verdachte voertuigen, personen of handelingen. Door meerdere nadelen hebben zij ervoor gekozen om een veel gemakkelijker middel te gebruiken. Voortaan zullen BIN-meldingen ook gestuurd worden via pushmeldingen door de App “PZ Het Houtsche”.

Lees meer →

Vorige123Volgende