verkeershappening-2014

 

onleesbare nummerplaat11.000 euro... Dat is de (maximum)boete die kan worden opgelegd aan iedere chauffeur van wie de nummerplaat van de auto niet of onvoldoende zichtbaar is – bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een trekhaak, een fiets, een fietsenrek, enz. of gewoon doordat de plaat versleten is of bedekt is met modder.

Lees meer →

doc stopNet zoals bankkaarten, kunnen ook identiteitspapieren voor malafide praktijken worden gebruikt als ze in verkeerde handen vallen. Daarom is het erg belangrijk om ze te laten blokkeren in geval van verlies of diefstal. Met één telefoontje naar DOC STOP, kunt u misbruik voorkomen.

Lees meer →

vluchtmisdrijfZaterdag, 13/09 werd een jongeman aangereden in zijn wagen, ter hoogte van een kruispunt door een onbekend voertuig. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. De jongeman verloor de controle over het stuur door de aanrijding en belandde in de gracht met zijn voertuig.

Lees meer →

snelheidscontroleIn de bijlage van dit artikel kunt u de uitgevoerde snelheidscontroles - op straatniveau - voor de maand augustus 2014 consulteren.

Lees meer →

inbraak in voertuigAfgelopen nacht omstreeks 00.30 uur meldde een alerte buurtbewoner uit Oostkamp dat hij een man had opgesloten in zijn lichte vrachtwagen.  Het slachtoffer was er op uitgekomen dat de man aan het inbreken was in zijn voertuig. 

Lees meer →

 inbraakIn appartementsgebouwen zijn er veelal meerdere ingangen. Bewoners, bezoekers en leveranciers komen en gaan de hele tijd, zonder dat ze elkaar kennen. Om diefstal te voorkomen neemt elke bewoner best een aantal goede gewoontes aan...

Lees meer →