Contact informatie

Siemenslaan 6
8020 Oostkamp
T: 050 82 08 00
F: 050 25 26 99

Onze directies

verkeersveilige weekOp vrijdag 27 februari 2015 werd in de provincies Oost- en West-Vlaanderen voor de 19de keer de kettingbotsing op de E17 ter hoogte van Nazareth herdacht. Lokale politiezones, oa. ook Het Houtsche, organiseerden gedurende zeven dagen bijkomende  verkeersacties.

Lees meer →

chatten voor kinderenDe kinderen en jongeren die nooit chatten met vriendjes of kennissen kan je intussen op één hand tellen. Zoals zovele internettoepassingen is chatten gemakkelijk en snel. Maar er liggen een aantal valkuilen voor wie de risico’s (nog) niet kan inschatten. Hier enkele tips om die te vermijden.

Lees meer →

GSM-gebruik achter het stuur is een inbreuk van de tweede graad volgens de wegcode.

gsm achter het stuur

Mogelijke sancties?

Lees meer →

ongeval auto in de prakIn een vorig artikel hadden we het over de eerste dringende maatregelen die in zo’n geval moeten worden genomen. Nu zoomen we in op de eerste hulp aan de gewonden.

Lees meer →

handtasdiefstal op straatNaast het verlies van geld en papieren heeft de brutaliteit waarmee één of meerdere daders een handtas willen meegraaien een traumatische ervaring voor het slachtoffer als gevolg. Niet meer op straat komen is natuurlijk geen oplossing, maar u kan wel een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om potentiële daders geen gelegenheid te geven.

Lees meer →

inbraak in woningBegin december 2014 werden overdag een aantal inbraken gepleegd te Beernem.  Alerte burgers brachten de politie op het spoor van een gebruikt voertuig, waarmee 3 mannen zich verplaatsten...

Lees meer →

schapen winter weideMogen dieren in de winter op de weide blijven of zet je ze beter op stal of in een schuur? Al kunnen de meeste runderen, paarden en schapen wel het hele jaar door buiten blijven, hun weerstand tegen extreem lage temperaturen hangt af van verschillende factoren, die zowel eigen kunnen zijn aan het dier als aan de omstandigheden.

Lees meer →