vermoeidheidVermoeidheid en autorijden vormen een gevaarlijke combinatie. De effecten van vermoeidheid achter het stuur zijn vergelijkbaar met die van het drinken van alcohol: uw reacties worden trager en uw oplettendheid vermindert. Meestal valt de chauffeur in slaap en rijdt hij met het voertuig van de weg.

Lees meer →

openbedrijvendag gheeraert2

 

Onze vrijwilligers geven voor uw vereniging/bedrijf graag een preventievoordracht en/of presentatie over de dode hoek.

Lees meer →

 

img 2471Het aantal mensen dat diefstalpreventie-advies aanvraagt, stijgt gestaag.

Lees meer →

 

nummerplaat stelenZowel bij diefstal als bij verlies van een nummerplaat  achter aan de auto (dat is immers je origineel), moet je een nieuwe nummerplaat aanvragen.

Lees meer →

 

wisseltrucAfgelopen zaterdag werd een oplichter gesignaleerd in Oostkamp. Een vrouw werd aangesproken op straat met de vraag of ze 2 euro kon wisselen. Na het wisselen van de muntstukken vertrekt hij maar keert na enkele minuten terug en zegt dat er iets mis is met de muntstukken en wenst nogmaals te wisselen. Uiteindelijk stelt de vrouw vast dat er briefjesgeld gestolen werd uit haar portefeuille.

Lees meer →

app crashform copyright crashformEen aanrijding aangeven met je smartphone of tablet? Het kan voortaan met de app Crashform.

Lees meer →

 

170202 preventievoordracht veldelgem 1Op oudejaarsnacht werden 12 inbraken gepleegd in woningen in Zedelgem, overwegend in de deelgemeente Veldegem. De politiezone nam samen met de gemeente Zedelgem, het initiatief om de inwoners van de getroffen straten uit te nodigen voor een diefstalpreventieavond.

Lees meer →