Dertien bestuurders blazen positief

Do 21.12.2017 - 8:46
20171211 BOB WINTER

De lokale politie Damme/Knokke-Heist steunt de wintercampagne 'Bob en trots erop' met gerichte verkeerscontroles. Sinds de start van de campagne bliezen al 157 bestuurders safe, negen alarm en dertien positief. Het politieteam trok ook tien rijbewijzen in. "Onze politiezone bobt opnieuw mee", zegt woordvoerster Isolde Van Eenooghe. "Dankzij de gedrevenheid van onze patrouilles en efficiënte aanpak van de controles halen we elk jaar veel dronken bestuurders uit het verkeer."

Lees meer →

Politie onderschept inbreker in Knokke-Heist

Vr 15.12.2017 - 14:40

Mooi werk van het interventieteam van de lokale politie Damme/Knokke-Heist. Woensdagnacht wou de 29-jarige V.C. inbreken in een woning in de Kalfstraat in Knokke-Heist. De alerte inwoner sloeg meteen alarm en even later kon het interventieteam de man uit Ukkel arresteren. V.C. probeerde diezelfde nacht ook al in te breken bij de buren. Hij komt ook in aanmerking voor een inbraak van enkele dagen geleden. De onderzoeksrechter heeft hem aangehouden.

Dertien nieuwe gemachtigde opzichters

Vr 15.12.2017 - 10:03
20171215 GemachtigdOpzichter

De lokale politie Damme/Knokke-Heist leidde in september 2017 dertien nieuwe gemachtigde opzichters op. De groep bestond uit medewerkers van de gemeentelijke basisscholen de Pluim en het Anker en de vrije basisscholen Margareta en Olvo. Alle deelnemers slaagden met glans voor hun examen. Tien gemachtigde opzichters waren op 30 november 2017 aanwezig om hun vergunning en uitrusting officieel in ontvangst te nemen uit handen van burgemeester Graaf Leopold Lippens.