Kans op drijfzand

Gelieve er rekening mee te houden dat er met vrijdag 15 december 2017 (OOK NACHTWERK !!!) baggerwerken zullen uitgevoerd worden in de havengeul.

Op het strand wordt er een landleiding geplaatst tussen de Havengeul (Oosterstaketsel) en de stortplaats die zich bevindt tussen de eerste en tweede golfbreker.

De stortplaats bestaat uit zanddijken en dient voor het weggebaggerde zand vanuit de haven. De stortplaats wordt voor zoveel mogelijk volledig afgezet met Heras-hekkens voorzien van de nodige pictogrammen werf en drijfzand. Op de stortplaats zal er DAG EN NACHT gewerkt worden met een bulldozer, een hydraulische kraan en een wheelloader.

Gedurende de opspuitwerken zal er steeds personeel van de aannemer aanwezig zijn op de werfzone. Dit zal een drietal weken in beslag nemen.

Daarna volgen de nivelleringswerken op het strand met bulldozer en dumpers tussen het Oosterstaketsel en de Pier. Wandelaars op het strand moeten dus rekening houden met mogelijk verkeer op het strand. De firma die de werken uitvoeren werden ook aangemaand om rekening te houden met de wandelaars!!!

Bij het beëindigen volgt de demobilisatie van het materieel.

GELIEVE ER REKENING MEE TE HOUDEN DAT WANNEER ER AAN OVERSTORTEN GEDAAN WORDT HET HARDE ZAND KAN VERANDEREN IN DRIJFZAND !!! Respecteer de HERAS-hekkens en maak dat ook uw kinderen en kleinkinderen duidelijk. SPELEN IS ER LEVENSGEVAARLIJK!!!