MAAK VAN JE CAMIONETTE GEEN ETALAGE!!

Met de preventiecampagne "Maak van je camionette geen etalage" maken de provincie West- Vlaanderen, gouverneur Decaluwé, UNIZO en Bouwunie zelfstandige aannemers bewust van enkele eenvoudige maatregelen om zich te beschermen tegen diefstal en inbraak.

Inbraak- en diefstalpreventie werpt duidelijk zijn vruchten af, zo getuigt ook de algemene dalende trend in de criminaliteitscijfers voor de provincie West-Vlaanderen. Continue inspanningen blijven echter noodzakelijk, want veel eenvoudige preventieve maatregelen zijn vaak te weinig gekend.

Preventieve aandacht dient ook uit te gaan naar specifieke doelgroepen. Zo zijn zelfstandige aannemers en hun camionettes, machines en materiaal vaak een gegeerd doelwit van potentiële dieven. Maak_van_je_camionette_geen_etalage

Op woensdag 23 november lanceerden gouverneur Decaluwé, gedeputeerde de Bethune, UNIZO en Bouwunie de preventiecampagne "Maak van je camionette geen etalage". Een affiche gekoppeld aan een folder met enkele eenvoudige tips zijn ontworpen om de zelfstandige aannemers bewust te maken van hun eigen preventieve rol ter voorkoming van inbraak en diefstal.

De camionette altijd goed afsluiten, geen duur materiaal zichtbaar laten rondslingeren, materiaal en machines merken, registeren en verzekeren zijn voorbeelden van maatregelen.

U kan hier alvast de folder met preventietips downloaden : http://www.bouwunie.be/images/res447667_1.pdf

Bron : http://www.bouwunie.be/viewobj.jsp?id=447667