Aangifte op afspraak

Bij Lokale Politie Dendermonde kan je ook op afspraak terecht voor een gesprek, een aangifte of een klacht.

Afbeelding afspraak online

Een afspraak maken via de website

Via politiedendermonde.be kan je voortaan een afspraak maken in het politiebureau aan de Noordlaan. Het gaat om aangiften en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.

Een afspraak maken loont: wie zich met een afspraak aanbiedt aan het onthaal krijgt voorrang. Wil je aangifte doen van iets dat je niet in het lijstje terugvindt? Weet dan dat je je nog steeds op het politiebureau kan aanbieden zonder afspraak.

OPGELET!

  • Je afspraak is pas definitief op het moment dat je van ons een bevestigingsmail in je mailbox krijgt. Kreeg je geen e-mail? Probeer in dat geval opnieuw een afspraak te boeken.
  • Het maken van een afspraak staat niet gelijk aan het doen van een aangifte. M.a.w. de politie start op basis van deze summiere gegevens geen onderzoek op.
  • Als je niet komt opdagen, gebeurt er verder niets met de gegevens die je ons verstrekte en zullen wij jou ook niet contacteren voor een nieuwe afspraak.

Een afspraak maken via de telefoon

Lukt het niet via de website, of beschik je niet over een internetverbinding? Je kan ook een afspraak maken via de telefoon, op het nummer 052-25 12 00 helpen wij je graag verder.

Labels