05/08 = Internationale Dag van het Bier

De 'International Beer Day' (Internationale Dag van het Bier) wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van augustus gevierd. Pak er gerust een fris pintje bij want vandaag is het de internationale dag van het bier. Je kan eens een nieuw biertje uit te proberen of om een rondje te geven en samen met je vrienden het (bier)glas te heffen. Maar zorg ervoor dat je niet meer achter het stuur kruipt! Spreek daarom op voorhand af met je vrienden hoe jullie veilig thuis geraken.

Internationale Dag van het Bier

SPREEK OP VOORHAND AF HOE JULLIE VEILIG THUIS GERAKEN

Zodra je je amuseert en midden in de feeststemming zit, is het soms moeilijker om nuchter blijven. Spreek daarom op voorhand af hoe jullie veilig thuis geraken. Zo kunnen jullie voluit en zorgeloos feesten en geraakt iedereen veilig thuis. Kies daarom altijd voor je eigen veiligheid en die van je vrienden, familie, passagiers en andere weggebruikers. Rij niet onder invloed van alcohol of drugs. Groot Gelijk dat je nuchter rijdt of voor een veilig alternatief kiest! 

GROOT GELIJK DAT JE NUCHTER RIJDT: TIPS OM VEILIG THUIS TE GERAKEN

Jouw beurt om nuchter te blijven en je vrienden veilig thuis te brengen? Laat je als chauffeur maar eens lekker in de watten leggen die avond! Zo wordt het nog een stuk leuker om de BOB van dienst te zijn. Liever niet zelf rijden? Dat is ook een optie. Een taxi delen? Dat valt heus wel mee als je de kosten deelt. Of misschien geraak je wel thuis met het openbaar vervoer. Zoek het op voorhand uit en spreek het af met je vrienden.

Bron: Veiligverkeer

Labels