POLITIEBABBEL / "Worldcafé" dinsdag 7 juni 2016

Wij willen graag op de hoogte zijn en blijven van wat er leeft binnen onze politiezone. Daarom organiseren we in onze 5 buurtsectoren in de loop van het jaar zgn "worldcafés"/politiebabbels. We leggen dan enkele duidelijke veiligheidsthema's (omtrent verkeersveiligheid en overlast) voor aan "sleutelfiguren" binnen de sector. Sleutelfiguren zijn mensen die sociaal geëngageerd zijn en/of enige maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen (schooldirecteurs, leiders v jeugdverenigingen, bestuursleden v talrijke verenigingen, lokale politici, verantwoordelijken van zorgcentra, enz...). We horen graag ieders mening en bekommernis.

Op di 7 juni 2016 om 19:00 u vindt in deze reeks de tweede politiebabbel plaats in ontmoetingscentrum Oordegem, Oordegemdorp 29, Oordegem.

Misschien wil u er ook graag bij zijn om uw mening te vertolken. Bewoners van Oordegem, Papegem, Wanzele, Smetlede en Impe die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze gedachtenwissel en aanpak van voornoemde problemen, kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar politiebabbel@erpemerelede.be met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk (uiterste datum van inschrijving: donderdag 2 juni 2016). Om organisatorische redenen zijn het aantal plaatsen beperkt; wees dus snel als u hiervoor interesse hebt!!

‪#‎Verantwoording‬ ‪#‎Partnerschap‬ ‪#‎GemeenschapsgerichtePolitiezorg‬