Snelle Toegang

aanvraag-advies-inzake-dief locaties-bemande-snelheidsc melding-overdreven-snelheid aanvraagformulier-afwezighe aanvraag-signalisatievergun zoek-uw-wijkinspecteur

CAWRaakte u of een van uw naasten recent betrokken in een verkeersongeval? Voor velen is dit een ingrijpende gebeurtenis waarbij heel wat vragen rijzen en emoties loskomen. Als politiedienst willen wij u informeren over het hulpverleningsaanbod van het Centrum Algemeen Welzijnswerk te Dendermonde.

Lees meer →

hsbl07Op 29 september 2011 ging de tweede open welzijnsdag door. Deze werd georganiseerd door het Aalsters Sociaal Overleg.  Het Aalsters Sociaal Overleg is opgericht in 1977 en is een lokale welzijnsraad actief in de Aalsterse regio.

Lees meer →

altIntrafamiliaal geweld is een veel voorkomend criminaliteitsfenomeen.

De aanpak van het intrafamiliaal geweld is opgenomen in het Nationaal Veiligheidsplan 2008-2011 en werd in kader van de opbouw van het Zonaal Veiligheidsplan 2009-2012 door de dirco ( bestuurlijk directeur van het gerechtelijke arrondissement) aangeduid als prioriteit.

Lees meer →

 
altDe Lokale Politie Aalst beschikt over een videoverhoorlokaal. Hier kunnen minderjarige slachtoffers, getuigen of verdachten van misdrijven verhoord worden. Deze verhoortechniek wordt o.a. vaak gebruikt voor het verhoren van minderjarige slachtoffers van seksuele geweldsmisdrijven.

Lees meer →

 
altLeidt u aan posttraumatische stress? Leidt iemand in uw naaste omgeving aan posttraumatische stress? Wat kan u doen?


Lees meer →

Vorige12Volgende