Tunnelwerken in de nacht van 4 op 5 juli

Di 02.07.2019 - 7:59
Ring41

In de nacht van donderdag 4 juli op vrijdag 5 juli werkt de aannemer in de tunnel onder de Boudewijnlaan in Aalst. In de tunnel plaatst hij de definitieve signalisatieborden en voert hij er tegelijk enkele herstellingen uit aan de tunnelwanden. Het verkeer kan beurtelings door de tunnel en wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De aannemer start om 20 u op donderdagavond en de werken zullen klaar zijn op vrijdagochtend 5 juli voor de ochtendspits.

Lees meer →

Lokale Politie Aalst wint fairplay-prijs op Buurtwild/t Kickdag

Ma 01.07.2019 - 11:13
Groepsfoto

Zaterdag 29 juni 2019 vond op de voetbalterreinen Osbroek stadspark te Aalst het voetbaltornooi Buurtwild/t Kickdag plaats. Dit betrof een organisatie van Buurtwild/t en de jeugdopbouwwerkers van VZW Lejo, die instaan voor activiteiten met jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Lees meer →

Sensibiliseringscampagne FOD Economie rond factuurfraude

Vr 21.06.2019 - 12:00

"De facturen waren correct, van een Franse leverancier waar we regelmatig goederen aankopen. Twee maanden geleden ontving ik een e-mail met de melding dat hun rekeningnummer was gewijzigd en dat de bankgegevens in bijlage waren toegevoegd. Wat later kreeg ik een aanmaning van de leverancier wat ik vreemd vond. Ik nam telefonisch contact op en kwam er zo achter dat zij helemaal geen nieuw rekeningnummer hadden en bijgevolg al twee maanden geen betalingen van ons hadden ontvangen."

Lees meer →