inbraak
© Federale Police - Polimagery

Een inbraak is een drama. Uw huis overhoop, uw dure smartphone, tablet, familiejuwelen… weg. Hier moeten we een vuist tegen maken. Ga daarom mee aan de slag om ook uw buurt veiliger te maken en dieven een halt toe te roepen. Laat ons samen streven naar zo weinig mogelijk inbraken en 1 dag per jaar zelfs helemaal geen. Op 11 december zeggen we daarom: 1 dag niet!

Lees meer →

bob20cam202013

Op 28 november start de jaarlijkse eindejaars BOB-campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV). Zoals elk jaar zal de politiezone Denderleeuw Haaltert aan deze campagne meewerken.

Lees meer →

mindervalidenkaart

In het kader van de internationale dag van de gehandicapten op 3 december 2014 wordt de aandacht gevestigd op de problematiek van parkeerkaarten van personen met een handicap.

De poliitezone Denderleeuw / Haaltert neemt deel aan de nationale campagne van 1 tot 7 december 2014 waarbij nauwlettend zal worden toegezien op gebruik van de parkeerplaatsen voorbehouden voor mensen met een handicap en op het misbruik van de gehandicaptenparkeerkaart. Deze controles zulllen de ganse maand worden verder gezet.

Lees meer →