De Politiezone Buggenhout-Lebbeke wenst in te spelen op de sterke digitalisering van onze maatschappij en de informatiesnelweg waarmee we dagelijks geconfronteerd worden.

Onze politiezone is dan ook op zoek naar een statutaire medewerker consulent ICT-niveau B.

Lees meer →

Medewerker verkeersveiligheid (VeVe)

Bij de Politiezone Buggenhout-Lebbeke zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker verkeersveiligheid. Je wordt tewerkgesteld bij de dienst Verkeer. Ervaring is niet vereist! Je krijgt een opleiding op de werkvloer en kan deelnemen aan studiedagen aan het Ministerie van Onderwijs en Vorming.

Lees meer →

In de week van 18 tot 24 september bundelden de lokale politie van Buggenhout-Lebbeke en de gemeenten Buggenhout en Lebbeke de krachten in hun strijd tegen het zwerfvuil en het sluikstorten. In die week lag de focus specifiek op het handhavingsluik van de zwerfvuil-en sluikstortproblematiek.

Lees meer →

Op maandagnamiddag 27/02/2017 gaven twee diefstalpreventieadviseurs van onze politiezone in de lokalen van de Scouts - Heilig Kruis een preventievoordracht voor de Lebbeekse jeugdverenigingen. Het initiatief ging uit van de gemeentelijke jeugddienst.

Lees meer →

veilig-op-vakantie

 

Inbraken komen vooral voor in de vakantieperiode. Zeker woningen waar niemand thuis is, trekken de aandacht. Inbrekers maken ook gebruik van de afwezigheid van de burgers bv tijdens belangrijke evenementen om hun misdrijven te plegen.
Daarom vragen wij elke inwoner waakzaam te zijn en over te gaan tot het nemen van preventiemaatregelen.

Hier vind U enkele tips want veiligheid is de zaak van iedereen…

Lees meer →

Wil jij fietsdieven ontmoedigen?

Onder de slogan ‘Wil jij fietsdieven ontmoedigen?’ staat Lokale Politie Buggenhout-Lebbeke vanaf 2016 weer integraal in voor gratis fietsregistraties. Voorheen werd deze dienstverlening in Lebbeke nog verzorgd door de gemeenschapswachten. Vanaf 2016 centraliseren we alles bij de politie voor beide gemeenten.

Lees meer →

Vorige12345Volgende