In het centrum van Buggenhout is op zaterdagvoormiddag 29 april de nieuwe actie 'Zo Dichtbij' opgestart. Dit is de opvolger van 'Met belgerinkel naar de winkel' en moet mensen stimuleren om meer de fiets te nemen naar de lokale handelaars. Bij deze aftrap was ook ons korps vertegenwoordigd.

Lees meer →

Op maandagnamiddag 27/02/2017 gaven twee diefstalpreventieadviseurs van onze politiezone in de lokalen van de Scouts - Heilig Kruis een preventievoordracht voor de Lebbeekse jeugdverenigingen. Het initiatief ging uit van de gemeentelijke jeugddienst.

Lees meer →

Onze wijkpost in de Nieuwstraat 2 te Buggenhout zal wegens aanpassingswerken gesloten zijn van zaterdag 3 december tot en met zondag 11 december 2016.

De bevolking van Buggenhout kan gedurende deze periode voor informatie, aangiften, klachten etc. terecht op de hoofdpost in de Leo Duboisstraat 44 te Lebbeke, die telefonisch bereikbaar is via 052 46 83 83. Telefoonoproepen via de wijkpost worden automatisch doorgeschakeld naar het onthaal in Lebbeke.

Lees meer →

Wil jij fietsdieven ontmoedigen?

Onder de slogan ‘Wil jij fietsdieven ontmoedigen?’ staat Lokale Politie Buggenhout-Lebbeke vanaf 2016 weer integraal in voor gratis fietsregistraties. Voorheen werd deze dienstverlening in Lebbeke nog verzorgd door de gemeenschapswachten. Vanaf 2016 centraliseren we alles bij de politie voor beide gemeenten.

Lees meer →

Onze medewerkers stellen vast dat de zorgverstrekkerskaart door een groot aantal zorgverstrekkers nog niet werd vernieuwd.

Wij wensen er toch op te wijzen dat het aan de zorgversterkkers zelf is om de hernieuwing van hun kaart aan te vragen.

De kaarten zijn beperkt geldig en maximum voor één jaar.

Dat hernieuwing van de aanvraag laat ons toe te controleren of de zorgverstrekker nog daadwerkelijk zijn/haar beroep uitoefent.

Voor meer meer informatie kan u terecht bij : Godelieve Mertens , administratief medewerkster , 052/46.83.83 tussen  16 en 20 uur.

phishingboeteOnze onthaal krijgt de melding dat er weer veel phishingmails (valse, frauduleuze mails) circuleren. Het is een bekend verschijnsel waarbij je een mail krijgt waarin je een boete of achterstand moet betalen. Intussen herkennen we mails van Lokale of Federale Politie met als onderwerp 'Gerechtelijk Arrondissement' of 'Herinnering'; van Proximus of Telenet met als onderwerp 'Uw betalingstermijn is verstreken'. Soms worden mails verzonden in naam van Intrum Justitia Nederland met een aanmaning tot betaling van een telecomoperator of iets dergelijks.

Lees meer →

Vorige123456Volgende