verkeersmisbruikers

Dinsdag 28/11 kruiste onze interventieploeg op de Donklaan een voertuig waarvan de bestuurder herkend werd als een persoon die zonder rijbewijs rijdt. Het voertuig werd geïntercepteerd en bleek niet ingeschreven, gekeurd of verzekerd te zijn. Betrokkene mocht meteen afscheid nemen van het voertuig op de takelwagen. Hij mocht onze ploeg bovendien vergezellen naar onze burelen wegens geseind voor verhoor.

Enkele uren later werd in Overmere een bestuurder staande gehouden die wellicht vermoedde dat er buiten BOB-campagnes geen alcoholcontroles gebeuren... wel dus... de dronken bestuurder legde een ademtest af met een resultaat dat overeen komt met dik 2 promille :-(

Afgelopen nacht kregen we nog een melding van verdachte personen in de Vlietstraat. Het bleek te gaan om werklui van het bedrijf dat de plaatsing van de windmolens er voorbereidt, niets aan de hand dus. Vannacht en morgennacht worden via Heikant trouwens de eerste molenwieken aangeleverd. Het parkeren op de rijbaan is er daarom verboden tijdens de nacht. Parkeren op de stroken buiten de rijbaan mag wel nog.