Contact Info

Oude Vismijn 34
9160 Lokeren
T: 09 340 94 99
F: 09 340 94 90

Meer ...

Volg ons op Twitter

Volg ons op twitter.com/politielokeren

Op het commissariaat is het onthaal het eerste aanspreekpunt.  Je kan er dag en nacht terecht voor een aangifte, voor hulpvragen of informatie. Het rechtstreeks nummer van de Lokale Politie Lokeren is 09/340.94.99. Je kan ook steeds bellen naar het nummer 101.

Alle binnenkomende meldingen, zowel telefonisch als aan het loket, worden geregistreerd alvorens ze worden doorgespeeld aan de dispatcher. Deze stuurt de interventieploegen ter plaatse, indien gewenst.

Het onthaalteam bestaat uit 6 onthaalinspecteurs en 3 onthaalbedienden.

Aangiftes zoals fietsdiefstal of verlies van een identiteitskaart worden opgenomen aan het zogenaamde snelloket. Voor sommige zaken is meer privacy gewenst. Deze aangiftes worden opgenomen in een apart verhoorlokaal.

 

Op het onthaal worden ook regelmatig verloren voorwerpen binnengebracht, zoals sleutels.  Je mag ons steeds contacteren indien je denkt dat je zaken bent kwijtgeraakt op een openbare plaats.

fietsdief

Lokale Politie Lokeren vindt ook jaarlijks ongeveer 250 gestolen fietsen terug. Het onthaalteam houdt hiervan een register bij en gaat na of de fiets opgegeven staat als gestolen.   Helaas kunnen wij slechts een beperkt aantal fietsen linken aan de eigenaar. 


fietspunt

 

Tip : je kan je fiets gratis laten graveren op het Fietspunt, station Lokeren, elke werkdag van 07.00 tot 19.00u.

Meer info kan je vinden op de website van het fietspunt :  http://www.fietspunt-lokeren.be

 

Lees hier de 7 tips van professionele mensen om fietsdiefstal te voorkomen.

 

 

 

 

 

Mailen naar het onthaal?
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.