Contact Info

Oude Vismijn 34
9160 Lokeren
T: 09 340 94 99
F: 09 340 94 90

Meer ...

Volg ons op Twitter

Volg ons op twitter.com/politielokeren

De Politie werft elk jaar nieuwe medewerkers aan !
De Politie... één van de grootste werkgevers van het land !


police-jobpolKiezen uit tientallen jobs!

 

Bij ons krijg je ongelooflijk veel kansen om je te ontplooien. Zo ontdek je zelf waar je talent het best rendeert: als wijkagent, als verkeersagent die files oplost, als lokale rechercheur, als lid van een interventie-eenheid, ondersteunende eenheid, noem maar op.
Trouwens, zelfs binnen één en dezelfde politiejob zijn geen twee dagen dezelfde. 

Wij zoeken de geknipte man of vrouw voor de job !


We verwachten heel wat van je

Stel: je werkt goed en graag in team. Je bent geen type dat bij de pakken blijft zitten. Wel iemand die flexibel en zelfzeker met alle mogelijke situaties omgaat. Je hebt een gezonde dosis creativiteit in huis, zodat je nooit om een goede improvisatie verlegen zit. En bovendien heb je een goede fysieke conditie. Aarzel niet en neem contact op met onze jobvoorlichters. Dit zijn mensen die hiervoor opgeleid zijn maar wel dagelijks met de praktijk geconfronteerd worden omdat ze deel uitmaken van interventie, wijk enz...


Je krijgt er heel wat voor terug

Bij de Lokale Politie verleg je je eigen grenzen - al tijdens de opleiding. Je krijgt er een afwisselende, praktische en telkens weer uitdagende job. Met véél ruimte voor je eigen creativiteit. Je staat met beide voeten in de realiteit en maakt maatschappelijke veranderingen mee van op de eerste rij. Heb je talent en ambitie, dan kan je het ver schoppen in een leidinggevende functie.

Uiteraard mag je rekenen op een interessante verloning, die ook rekening houdt met overwerk, nacht- en weekendwerk. 

Kan je als burger bij de politie werken ?

De politie is geen reservaat voor politiemensen. Voor heel wat taken rekenen we op burgerpersoneel; het zogenaamde Calogpersoneel. Wist je dat je pakweg als jurist, psycholoog of vertaler-tolk bij de politie kan werken? En dat je ook als maatschappelijk assistent of boekhouder, informaticus of directiesecretaris een waardevolle schakel kan zijn in onze organisatie. Elk korps heeft een aantal recruteringsmedewerkers.

 

Voor onze zone zijn dat :

De Clercq Rudi, commissaris (diensthoofd interventie)
Gerrit Braem, commissaris (diensthoofd verkeersdienst en wijkwerking)
Gert Van Hove, inspecteur (functionele beheerder / steundienst)rekruteringenInteresse ? Neem dan contact op met onze jobvoorlichters via het algemeen oproepnummer.

Een job bij de Politie, da's zo gek nog niet  !

 

Meer info kan je op de site van jobpol terugvinden : www.jobpol.be