VOETBALNIEUWS

Op 27/11/2014 om 19:00 uur speelt Lokeren tegen Legia Warchau. Hier vindt u een folder met nuttige informatie voor Poolse  supporters die de wedstrijd van Legia  willen volgen in het Nederlands én in het Pools.

U kan de documenten hier downloaden in het Pools.

U kan de documenten hier downloaden in het Nederlands.

 

 

Op 06 november ontvangt Sporting Lokeren Trabzonspor in het kader van de Europa League.

Om de Turkse supporters een aangenaam verblijf te bieden hebben wij enkele tips via de volgende linken: link1 en link2.

Mvg.

De voetbalcel.

Politieverordering risicowedstrijden Sporting Lokeren

Lokeren, 29/09/2014
De burgemeester,

Filip Antheunis,

 

 

In het kader van dit afschakelingsplan heeft men België ingedeeld in zes schijven. Bij een beslissing tot uitschakeling (maximaal 3 uren binnen het tijdsvork 17.00 --> 20.00u) neemt men eerst de straten die in schijf zes  liggen, de volgende keer schijf vijf enzoverder.

Opgelet, delen van ons land, maar ook een groot deel van Lokeren valt in geen enkele van deze zes schijven. Deze hoeven dus helemaal niet te vrezen voor een uitschakeling. In Lokeren zijn er maar drie straten die in schijf zes liggen, namelijk omgeving Bontinckstraat. In schijf één liggen er wel heel wat straten. Een opsomming daarvan vind je op de website van stad Lokeren, maar ook op onze FB-pagina.

Rudi DC lid Veiligheidscel Lokeren

anti-seksismeOp 3 augustus 2014 is er een nieuwe wet ter bestrijding van seksisme in werking getreden: voortaan kan elk gebaar of elke handeling waarbij een persoon zwaar en openlijk geminacht wordt omwille van zijn/haar geslacht, leiden tot een verschijning voor de strafrechtbank, die een gevangenisstraf van één maand tot één jaar en/of een boete van 50 tot 1000 euro kan uitspreken.

België is zo het eerste land dat een duidelijke ondersteuning biedt aan slachtoffers van seksisme.
De brochure «Anti-seksisme, gebruiksaanwijzing», bevat meer informatie en uitleg over deze nieuwe wet.

U kan ze eveneens downloaden op de sites www.ibz.be en http://igvm-iefh.belgium.be/nl/.