Grote verkeersimpact op N41 vanaf 6 augustus t.e.m. 31 augustus

Op maandag 5 maart startte het Agentschap Wegen en Verkeer opnieuw met een groot fietspadenproject langs de N41.

 

De recent aangelegde fietssnelweg in Elversele (Temse) wordt doorgetrokken tot het kruispunt met de Mechelsesteenweg in Dendermonde, samen goed voor ongeveer 10 km veilig en comfortabel fietspad. Tegelijkertijd saneert het Agentschap de bruggen over de Schelde en de Durme.

De werken zullen tot het voorjaar van 2019 duren.

 

zie bijlage

 

Op maandag 23 april startte het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer met het geplande structureel onderhoud van de bestaande asfaltverharding langs de N41 in Hamme t.h.v. de volgende kruispunten: N41-Biezestraat, N41-Veldstraat en N41-Neerstraat.

 

Lees meer →

2018 save the date(klik op de afbeelding om het te vergroten)

Bij de Lokale Politie Kruibeke Temse worden persoonsgegevens verwerkt zoals voorzien binnen de Europese General Data Regulation (GDPR).

Dat houdt in dat gegevens enkel voor bepaalde doeleinden worden gebruikt en dat enkel die gegevens worden gevraagd die specifiek nodig zijn om het doel te bereiken. Lokale Politie Kruibeke Temse neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Hier kan je de privacyverklaring van de Lokale Politie Kruibeke Temse doornemen.

Wens je verdere informatie of heb je klachten, neem dan contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

klik op de tekening voor meer informatie over drones ...

Heb jij een alarm in de woning of bedrijf ... lees dit even ...

(Klik op de afbeelding om het te vergroten)

Op 27 maart keurde de gemeenteraad van Temse het nieuw Algemeen Politiereglement goed. Dit treedt in voege op 1 mei. Het nieuwe reglement bevat belangrijke wijzigingen in vergelijking met het vorige.

 

Belangstellenden kunnen een exemplaar afdrukken via www.temse.be of een exemplaar afhalen:

  • aan de Infobalie in AC De Zaat (ma-za), Frans Boelplein 1
  • aan het Onthaal in het politiekantoor in AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan
  • in de Bibliotheek (do en za gesloten), Oeverstraat 15

In de loop van mei ontvangen alle inwoners de brochure ‘Nieuw Politiereglement vanaf 1/5/2017’ in hun brievenbus (bedeling via ‘de nieuwe omroeper’). Zij omvat de belangrijkste wijzigingen en regelgevingen.

 

U kan het reglement via deze link ook al bekijken:
pdfpolitiereglement Temse

 

Lees meer →

Vorige12Volgende