Een fiets waar een label met het rijksregisternummer werd opgekleefd kan bij verlies of diefstal immers veel sneller opgespoord en terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar door de lokale politie.

U krijgt bovendien een fietspas waardoor u uw fiets degelijk kan omschrijven bij aangifte indien u toch het slachtoffer van een fietsdiefstal mocht worden.

Daarom biedt de lokale politie Kruibeke Temse en de gemeentebesturen van Temse en Kruibeke, u de mogelijkheid om uw fiets gratis te laten labelen, dit op verschillende data en locaties :

Lees meer →

Heb jij een alarm in de woning of bedrijf ... lees dit even ...

(Klik op de afbeelding om het te vergroten)

Op 27 maart keurde de gemeenteraad van Temse het nieuw Algemeen Politiereglement goed. Dit treedt in voege op 1 mei. Het nieuwe reglement bevat belangrijke wijzigingen in vergelijking met het vorige.

 

Belangstellenden kunnen een exemplaar afdrukken via www.temse.be of een exemplaar afhalen:

  • aan de Infobalie in AC De Zaat (ma-za), Frans Boelplein 1
  • aan het Onthaal in het politiekantoor in AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan
  • in de Bibliotheek (do en za gesloten), Oeverstraat 15

In de loop van mei ontvangen alle inwoners de brochure ‘Nieuw Politiereglement vanaf 1/5/2017’ in hun brievenbus (bedeling via ‘de nieuwe omroeper’). Zij omvat de belangrijkste wijzigingen en regelgevingen.

 

U kan het reglement via deze link ook al bekijken:
pdfpolitiereglement Temse

 

Lees meer →

Vanaf dinsdag 2 mei verandert er één en ander op de werf. De ventweg met het dubbelrichtingsfietspad langs de rijrichting Hamme is volledig afgewerkt en open voor het verkeer.

Het verkeer richting Sint-Niklaas rijdt via de N41 en via de het afgewerkte stuk van de ventweg. De omleidingen vervallen. Deze situatie duurt tot augustus 2017. 

Wat wijzigt op 2 mei

De westelijke ventweg langs de rijrichting Hamme is klaar. Het dubbelrichtingsfietspad langs deze ventweg gaat in gebruik. Ook de nieuwe bushaltes gaan in dienst.

Lees meer →

Vorige12Volgende