(Klik op de afbeelding om het te vergroten)

Bij de Lokale Politie Kruibeke Temse worden persoonsgegevens verwerkt zoals voorzien binnen de Europese General Data Regulation (GDPR).

Dat houdt in dat gegevens enkel voor bepaalde doeleinden worden gebruikt en dat enkel die gegevens worden gevraagd die specifiek nodig zijn om het doel te bereiken. Lokale Politie Kruibeke Temse neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Hier kan je de privacyverklaring van de Lokale Politie Kruibeke Temse doornemen.

Wens je verdere informatie of heb je klachten, neem dan contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Op 18 april starten dringende herstellingswerken aan de oude Scheldebrug Bornem‐Temse op de N16 tussen Mechelen en Sint‐Niklaas.

Het verkeer zal tijdens de werken in twee richtingen over de nabijgelegen nieuwe brug worden geleid. Weggebruikers moeten rekening houden met ernstige verkeershinder, zeker tijdens de
spits.
De Scheldebrug Bornem‐Temse werd gebouwd in 1955 en is onderdeel van de gewestweg N16 die Mechelen met Sint‐Niklaas verbindt.

Een inspectie bracht ernstige schade aan de stalen brugdekplaat van het beweegbaar gedeelte aan het licht. Om te vermijden dat de brug verdere schade zal oplopen en er gevaarlijke
situaties ontstaan voor het verkeer, is dringende herstelling noodzakelijk. Tot die conclusie kwamen experts van Expertise Beton en Staal (EBS) na onderzoek dat De Vlaamse Waterweg nv liet uitvoeren.

Snelheidsbeperking

Volgens de huidige planning start de onderhoudsaannemer van De Vlaamse Waterweg nv op 18 april met de herstellingswerken.

Lees meer →

klik op de tekening voor meer informatie over drones ...

Heb jij een alarm in de woning of bedrijf ... lees dit even ...

(Klik op de afbeelding om het te vergroten)

Op 27 maart keurde de gemeenteraad van Temse het nieuw Algemeen Politiereglement goed. Dit treedt in voege op 1 mei. Het nieuwe reglement bevat belangrijke wijzigingen in vergelijking met het vorige.

 

Belangstellenden kunnen een exemplaar afdrukken via www.temse.be of een exemplaar afhalen:

  • aan de Infobalie in AC De Zaat (ma-za), Frans Boelplein 1
  • aan het Onthaal in het politiekantoor in AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan
  • in de Bibliotheek (do en za gesloten), Oeverstraat 15

In de loop van mei ontvangen alle inwoners de brochure ‘Nieuw Politiereglement vanaf 1/5/2017’ in hun brievenbus (bedeling via ‘de nieuwe omroeper’). Zij omvat de belangrijkste wijzigingen en regelgevingen.

 

U kan het reglement via deze link ook al bekijken:
pdfpolitiereglement Temse

 

Lees meer →

Vorige12Volgende