Uw Wijkinspecteur

Uw Wijkagent...

De Walburgconcerten (of Parkies) gaan weer van start op dinsdag 8 juli 2014 in het Romain De Vidtspark.

Enkele tips en weetjes i.v.m. deze concertenreeks:

  • Glas en sterke dranken zijn niet toegelaten in het park van dinsdag 16 uur tot woensdag 6 uur, behalve  aan de officiële drankenstand.
  • Wees gauwdieven te snel af door je portefeuille, mobiele telefoon enz. goed weg te stoppen.
  • Probeer ook je fiets degelijk af te sluiten wanneer je hem parkeert op de Parklaan.

Veel plezier. 

dsc 4101 smallDe politie van Sint-Niklaas kliste onlangs een fietsendief die sinds enkele weken in de stationsomgeving en uit garageboxen in Sint-Niklaas er vandoor ging met een zestal fietsen.

Lees meer →

 

inbraken juni 2Het voorkomen, doen afnemen en ophelderen van inbraken in gebouwen is een prioriteit van de politie van Sint-Niklaas. In 2013 vonden 471 inbraken plaats, waarvan 66 procent effectieve inbraken en 34 procent pogingen.

Lees meer →

 img phishing

De voorbije dagen boden zich enkele ongeruste burgers aan die een e-mailbericht ontvingen van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) van het Ministerie van Veiligheid en Justitie in Nederland. In het e-mailbericht wordt melding gemaakt van een (verkeers-)boete die niet tijdig zou zijn betaald met het verzoek ofwel uw persoonlijke gegevens over te maken via een snelkoppeling in het e-mailbericht of om het openstaande bedrag te betalen via U-cash, 3v of andere betalingsmethoden.

Lees meer →

affiche bob 0De zomer biedt heel wat gelegenheid om een glaasje te drinken: een wijntje op een terras, een sangria bij de barbecue of een pintje bij het wereldkampioenschap voetbal.

Daarom lanceert het BIVV (Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid) van 2 juni tot 1 september 2014 de BOB-zomercampagne tegen rijden onder invloed van alcohol. Met het motto ‘Drinken en rijden? Niet grappig!’ wil het BIVV de sociale afkeur vergroten tegenover bestuurders die te diep in het glas keken en zich toch op de baan wagen.

Lees meer →

Vorige12Volgende