kaart inbrakenOverzicht inbraken PZ Sint-Niklaas (Belsele, Nieuwkerken, Sinaai en Sint-Niklaas) van 15 september tot en met 21 september 2014

 

Tussen 15 september en 21 september 2014 vonden in onze politiezone 13 inbraken plaats. Het betrof woningen en gebouwen in de De Meulenaerstraat, de Verbindingsstraat, de Vrouweneekhoekstraat, Ankerstraat, Bellestraat, Watermolenstraat, Lodewijk De Meesterstraat, Grote Baan, Stationsstraat, Vleeshouwersstraat, Begijnenstraat, Sinaaidorp en Ankerstraat. Van de 13 inbraken waren er 4 pogingen tot inbraak. De inbrekers raakten er niet binnen en maakten dus geen buit.

Lees meer →

09092014563Dinsdag 9 september nodigde de middelbare school Onze Lieve Vrouw Presentatie de politie uit om een fietscontrole uit te voeren. Meteen koppelden we er een fietslabelactie aan. Dit ter preventie van fietsdiefstal. Het werd meteen onze eerste fietslabelactie op verplaatsing!


In totaal controleerde de politie 210 fietsen op technische verplichtingen. 40 fietsen bleken niet in orde te zijn en vertoonden (meerdere) defecten of ontbrekende onderdelen:

Lees meer →

In het centrum van Sint-Niklaas hangen 21 camera's.

Hieronder vindt u de locaties.

Lees meer →

 

shutterstock 81590224-680x400Beveiligingsbedrijven FireEye en Fox-IT hebben een website ontworpen waar slachtoffers van het zogenaamde ‘cryptolocker’-gijzelvirus de mogelijkheid hebben om het virus gratis van hun pc en toebehoren te verwijderen. U kan hiervoor terecht op https://www.decryptcryptolocker.com

Lees meer →

Vorige123Volgende