diefOp 11 december 2014 vindt in België ‘1 dag niet’ plaats. Het is een nationale actiedag waarop we de strijd aanbinden tegen inbraken en diefstallen. Het doel is: 1 dag geen woninginbraken in heel België en Nederland.

Hoe kunnen we dit doel bereiken? Enkel en alleen met jouw hulp. Ga mee aan de slag om jouw huis, straat en buurt veiliger te maken en dieven een halt toe te roepen. Zet inbraakpreventie samen met ons een hele dag lang extra in de kijker op 11 december. Alle info vindt u op de website van ‘1 dag niet’.

Lees meer →

 overzicht inbraken novTussen 27 oktober en 2 november 2014 vonden in onze politiezone zeven inbraken plaats. Het betrof woningen en gebouwen in de Callaertstraat, Kerkstraat, Puitvoetstraat, Ankerstraat, Bellestraat, Slachthuisstraat, Mercatorstraat.

Van de zeven inbraken waren er twee pogingen tot inbraak.

Lees verder voor meer info en ontdek de nationale actiedag tegen inbraken '1 dag niet' op 11 december 2014. Politie Sint-Niklaas doet mee en rekent op uw medewerking.

Lees meer →

gestolenfietsen001Sinds maart 2014 waait een plaag van diefstallen door ons land. Fietsdieven gaan steeds meer op zoek naar luxefietsen in onder meer garages en tuinhuizen. Ook bij inwoners van Sint-Niklaas.
Onze preventiecel diefstal geeft daarom graag volgende tips mee:

Lees meer →

09092014563Dinsdag 9 september nodigde de middelbare school Onze Lieve Vrouw Presentatie de politie uit om een fietscontrole uit te voeren. Meteen koppelden we er een fietslabelactie aan. Dit ter preventie van fietsdiefstal. Het werd meteen onze eerste fietslabelactie op verplaatsing!


In totaal controleerde de politie 210 fietsen op technische verplichtingen. 40 fietsen bleken niet in orde te zijn en vertoonden (meerdere) defecten of ontbrekende onderdelen:

Lees meer →

In het centrum van Sint-Niklaas hangen 21 camera's.

Hieronder vindt u de locaties.

Lees meer →

Vorige12Volgende