nieuwe afbeeldingTussen 28 september en 5 oktober 2014 vonden in onze politiezone 15 inbraken plaats. Het betrof woningen en gebouwen in de Zonnestraat, Waterschootstraat, Coppelaan, Schoonhoudtstraat, Donkerstraat, Kuiperstraat, Vrouweneekhoekstraat, Jacob Van Arteveldestraat, Kalkstraat, Truweelstraat, Koninging Elisabethlaan, Industriepark-Noord, Lepelhoekstraat en Bellestraat. Van de 15 inbraken waren er 4 pogingen tot inbraak. De inbrekers raakten er niet binnen en maakten dus geen buit.

Lees meer →

gestolenfietsen001Sinds maart 2014 waait een plaag van diefstallen door ons land. Fietsdieven gaan steeds meer op zoek naar luxefietsen in onder meer garages en tuinhuizen. Ook bij inwoners van Sint-Niklaas.
Onze preventiecel diefstal geeft daarom graag volgende tips mee:

Lees meer →

09092014563Dinsdag 9 september nodigde de middelbare school Onze Lieve Vrouw Presentatie de politie uit om een fietscontrole uit te voeren. Meteen koppelden we er een fietslabelactie aan. Dit ter preventie van fietsdiefstal. Het werd meteen onze eerste fietslabelactie op verplaatsing!


In totaal controleerde de politie 210 fietsen op technische verplichtingen. 40 fietsen bleken niet in orde te zijn en vertoonden (meerdere) defecten of ontbrekende onderdelen:

Lees meer →

In het centrum van Sint-Niklaas hangen 21 camera's.

Hieronder vindt u de locaties.

Lees meer →

Momenteel zijn er geen vacatures.

Vorige12Volgende