Uw Wijkinspecteur

Uw Wijkagent...

Tussen 11 en 18 augustus 2014 vonden in onze politiezone 12 inbraken plaats.

Het betrof inbraken of pogingen daartoe in woningen en gebouwen in de Dries, Kuildamstraat, Hoogkamerstraat (x2), Voskenslaan, Kernemelkstraat, Bellestraat, Turkyen, Raapstraat, Plezantstraat, Hendrik Heymanplein en Vlyminckshoek . Van de 12 inbraken waren er 5 pogingen tot inbraak.

Lees meer →

In het centrum van Sint-Niklaas hangen 21 camera's.

Hieronder vindt u de locaties.

Lees meer →

 

shutterstock 81590224-680x400Beveiligingsbedrijven FireEye en Fox-IT hebben een website ontworpen waar slachtoffers van het zogenaamde ‘cryptolocker’-gijzelvirus de mogelijkheid hebben om het virus gratis van hun pc en toebehoren te verwijderen. U kan hiervoor terecht op https://www.decryptcryptolocker.com

Lees meer →

 img phishing

De voorbije dagen boden zich enkele ongeruste burgers aan die een e-mailbericht ontvingen van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) van het Ministerie van Veiligheid en Justitie in Nederland. In het e-mailbericht wordt melding gemaakt van een (verkeers-)boete die niet tijdig zou zijn betaald met het verzoek ofwel uw persoonlijke gegevens over te maken via een snelkoppeling in het e-mailbericht of om het openstaande bedrag te betalen via U-cash, 3v of andere betalingsmethoden.

Lees meer →

Vorige123Volgende