Tussen 16 en 22 februari 2015 vonden in onze politiezone 11 inbraken plaats. Het betrof woningen en gebouwen in de August De Boeckstraat, Azalealaan, Zeildoekstraat, Grote Baan, De Cauwerstraat, Plezantstraat, Peter Benoitpark, Industriepark-Noord, Pastoor De Meerleerstraat en de Kwakkelhoekstraat. Er waren 3 pogingen tot inbraak.

Lees meer →

Na banken en telecomproviders, misbruiken fraudeurs nu ook de politie om via mails op frauduleuze wijze geld buit te maken van onwetende en goedgelovige surfers. Zo werd de lokale politie Kempen Noord-Oost overstelpt met telefoontjes van bezorgde burgers die een opmerkelijk bericht in hun mailbox ontvingen.

Het bericht is zogezegd afkomstig van de politie met als onderwerp ‘overtreden van een verkeersvoorschrift’. De ontvangers van de mail worden gevraagd een achterstallige boete meteen online te betalen via Bancontact. De mail geeft het officiële politielogo weer alsook de naam van een hoofdinspecteur en een bestaand telefoonnummer dat naar de politie Kempen Noord-Oost in Arendonk leidt. De mail is echter het resultaat van gewiekste oplichters.

Lees meer →

Conform het besluit van het college van burgemeester en schepenen van Sint-Niklaas zal onze nabijheidspolitie en meer bepaald het wijkteam vanaf donderdag 1 januari 2015  gebruik maken van een nieuwe wijkindeling. De nieuwe wijkindeling wordt de basis van een gebiedsgerichte werking doorheen alle diensten van de stad Sint-Niklaas.

Zo zal de politiezone Sint-Niklaas voortaan 19 in plaats van 16 wijken tellen. De namen van de meeste wijken blijven bestaan. De samenstelling van de wijken zal echter verschillen. Ongeveer 1 op 5 inwoners zal daardoor een andere wijkinspecteur hebben dan voorheen.

Lees meer →

In het centrum van Sint-Niklaas hangen 21 camera's.

Hieronder vindt u de locaties.

Lees meer →

Momenteel zijn er geen vacatures.

Vorige12Volgende